StoryEditorOCM
SportSONIK PUNTAMIKA

Nakon 10 mjeseci stanke, juniori dočekali prvu službenu utakmicu – u nedjelju gostuju na Baldekinu

Piše Ivica Gjergja
9. siječnja 2021. - 11:14

Dugi prisilni odmor od 10 mjeseci neigranja završen je: s natjecanjem kreću omladinske selekcije, juniori i kadeti KK Sonik Puntamike. Prvi će krenuti juniori koji će u nedjelju 10. siječnja gostovati kod Šibenika i otvoriti natjecanje u Prvoj juniorsko ligi - Jug. Nakon priprema trener juniora i kadeta Roko Jurlina kazao je za susret:

-Nakon dugo vremena vraćamo se službenim utakmicama što me izuzetno veseli jer su utakmice ono zbog čega se trenira i igra. Teško je reći što očekivati, ipak se 10 mjeseci nije igralo. Većinu naše momčadi čine momci iz kadetske selekcije kojima je pridodano nekoliko juniora tako da rezultatskog imperativa nema. Cilj je dati iz utakmice u utakmicu sve od sebe i napredovati, a za što će to biti dovoljno, vidjet ćemo. Utakmice s dvije ili tri godine starijim momcima odlično će doći našoj momčadi kako bi dobili što veći broj jakih utakmica kao pripremu za kadetsku ligu koju smo stavili u fokus za ovu sezonu. Naravno da ćemo, bez obzira na sve, u svakoj utakmici ići na pobjedu. Što se tiče gostovanja kod Šibeniku tradicionalno je teško gostovanje. Imaju nekoliko igrača koji značajno participiraju i u seniorskoj momčadi, ali poštivanjem dogovora i agresivnom obranom možemo parirati suparniku. Ne idemo tamo s bijelom zastavom i dat ćemo sve od sebe za pobjedu. Nismo u punom sastavu, imamo dosta problema, što s povredama, što s bolestima pojedinih igrača, ali kukanja nema, rekao je trener Roko Jurlina pred gostovanje u Šibeniku.

Roster juniora Sonik – Puntamike: Pave Dunatov, Antonio Jurjević, Lovre Rančev, Šime Mrkić, Teo Muženjak, Juraj Brajčić, Dominik Martinov, Roko Stručić, Angelo Kovačević, Šime Bašić, Josip Dugandžić, Vid Jovančević, Luka Bubić, David Pavin (kapetan), Šimun Lončar, Nino Barić, Martin Alić. Trener: Roko Jurlina, pomoćnik Frane Jusup.

Susret juniora Šibenik – Sonik Puntamika igra se na Baldekinu u Šibeniku u 18. sati u nedjelju.

20. travanj 2024 15:40