StoryEditorOCM
SportPOSEBNI TRENUCI

‘Mi smo skromni ljudi, nismo bogataši, teško je opisati što moj gol znači mojoj obitelji‘: jeste vidjeli kako je Gvardiolu poletjela sestra u zagrljaj? One su bratove miljenice

Piše PSD
2. prosinca 2022. - 10:31
Joško Gvardiol i sestra na stadionu: za Lorenu i Franku je otkrio da su studirale i radile istodobnoTom Dubravec/Cropix

"Meni je teško opisati što moj gol znači mojoj obitelji koja je u mene položila velike nade. Ne mogu pronaći riječi... Mi smo skromni, prizemni ljudi, nismo neki bogataši da ne znamo kuda ćemo s novcem i zato je svaki moj uspjeh potvrda roditeljima, moj dug" - izjavio je Joško Gvardiol prije tri godine u velikom intervjuu kojeg je dao za Jutarnji, a u kojem je pričao o svojim počecima, obitelji, ludoj ljubavi prema nogometu i želji za uspjehom.

image
Jack Guez/Afp

Danas ga svi slave, ističu ga kao najboljeg u reprezentaciji, jedinstvenog, velikog, prevelikog za svojih nevelikih 20 godina.

Koliko je vezan uz svoju obitelj, Joško je pokazao i jučer nakon utakmice, kad je poletio prema tribinama gdje ga je čekala mama Sanja, koja nije mogla dočekati s ponosom i ljubavlju zagrliti svoga sina, junaka utakmice protiv Belgije.

image

Joško Gvardiol u zagrljaju majke nakon prolaska Hrvatske u osminu finala Svjetskog prvenstva
 

Tom Dubravec/Cropix
image

Joško Gvardiol i sestra na stadionu: za Lorenu i Franku je otkrio da su studirale i radile istodobno

Tom Dubravec/Cropix

Odmah nakon majke, prema Jošku je poletjela i sestra, a taj trenutak je ovjekovječio i naš sveprisutni Tom Dubravec.

On je junak utakmice s Belgijom! Joško Gvardiol nakon sudačkog zvižuka za kraj pohitao u zagrljaj najvažnijoj osobi u životu, nisu skrivali emocije...

Joškov tata Tihomir rodom je iz Novigrada kraj Zadra, a mama Sanja je Zagrepčanka. prije tri godine Joško je ispričao da mama radi u tvrtki koja se bavi veleprodajom, a tata prodaje ribu na zagrebačkom Dolcu.

Joškove starije sestre Lorena (26) i Franka (23) studirale su i paralelno radile, a jučer su pucale od ponosa i sreće.

17. travanj 2024 21:15