StoryEditorOCM
SportKAKVO IZNENAĐENJE

Legendarni Brazilac šokirao izjavom o Modriću i izazvao lavinu komentara: ‘On se šali ili pije?‘

Piše Sport SD
26. siječnja 2023. - 12:34

Legendarni Brazilac Cafu je već neko vrijeme u mirovini, a izgleda da je daleko od nogometa i realnih procjena vrijednosti igrača. Cafua su zamolili da najavi osminu finala Lige prvaka u kojoj se sastaju Liverpool i Real Madrid, a Brazilac je ocijenio da je Liverpoolova prednost vezni red.

Brazilac je poručio da su Jordan Henderson i Thiago Alcantara bolji od Luke Modrića i Tonija Kroosa i tako šokirao brojne nogometne zaljubljenike diljem svijeta.

"Henderson ili Modrić? Henderson. Thiago ili Kroos? Thiago", rekao je bez razmišljanja Cafu koji je u kombiniranu ekipu ova dva kluba stavio tek četiri igrača Reala.

Najboljih 11 od oba kluba su po njemu: Courtois, Alexander-Arnold, Militão, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Thiago, Salah, Benzema i Vinícius Junior.

Njegov odabir, a posebno izjava kako je Henderson bolji od Luke Modrića, je izazvao buru na društvenim mrežama.

‘Kada je Modrić spavao s Cafuovom ženom?‘, pita se jedan navijač u pokušaju da nađe razlog za ovakav odabir, a drugi se nada da se legenda šali:

‘On mora da se šali, jel‘ tako? Morate biti najpristraniji i najnesigurniji Liverpoolov navijač da stvarno mislite da je Henderson bolji ili čak i na razini Luke Modrića.‘

‘Cafu pije, nema ni Modrića ni Tchouamenija u najboljih 11‘, kaže treći navijač na Twitteru.

18. travanj 2024 16:53