StoryEditorOCM
SportNAJAVA UTAKMICE

KK Zadar dočekuje KK Borac; Mavra: "Čeka nas jedna teška utakmica uslijed ovih događanja koja su nas pogodila u posljednje vrijeme..."

Piše KK Zadar
21. listopada 2021. - 14:44

Zadar će u petak u 5. kolu AdmiralBet ABA ligi dočekati Borac iz Čačka. Utakmica će se odigrati u dvorani Krešimira Ćosića s početkom u 20 sati. 

Borac je u posljednja dva kola povezao dvije pobjede nad Mornarom i Mega Basketom, dok Zadrani još uvijek traže svoju prvu pobjedu u regionalnoj ligi. 

Prijenos utakmice protiv Borca će biti na Arenasport 2.

- Čeka nas jedna teška utakmica uslijed ovih događanja koja su nas pogodila u posljednje vrijeme. Moramo biti svjesni toga da moramo dati sve od sebe jer ova pobjeda nam može puno toga olakšati, zbog toga što nas čeka u nastavku. Mi se moramo jednostavno skupiti i dati sve od sebe da ovu utakmicu izvučemo u našu korist - rekao je kapetan Dominik Mavra uoči Borca. 

Ovu utakmicu s klupe će voditi Srđan Helbich

- Nismo imali puno vremena za trening, danas ćemo odraditi trening i pripremiti se za sutrašnju utakmicu. Borac je jedna odlično posložena ekipa, imaju odlične šutere i igraju lijepu, ali jednostavnu košarku. Pokušat ćemo naći neke njihove slabe strane i napraviti neke korekcije u našoj igri da sutra na terenu pokažemo nekakav napredak i da pokušamo pobijediti utakmicu -  istaknuo je Srđan Helbich.

19. travanj 2024 01:50