StoryEditorOCM
SportSUTRA SE IGRA ŽUPANIJSKI DERBI ZADAR-PRIMORAC:

Jurić:“Bodovi ostaju u Stanovima“! Smokrović: „Ako se ukaže prilika, zašto ne bismo pobijedili!“

Piše Ivica Gjergja
13. rujna 2019. - 21:57
zadar_osijek12-110519

Nakon nesretnog poraza u Dubrovniku nogometaši Zadra okrenuli su se  novim obvezama. Poraz boli i nije zaboravljen, ali se mora dalje, a dalje ih čeka županijski derbi u kojem na Stanove dolazi Primorac iz Biograda. Uvijek je ovaj sraz bio zanimljiv, uvijek je bilo dobrog nogometa pa se očekuje i u subotu na Stanovima u 16 sati. Sve su pripreme obavljene na vrijeme, nedostajat će jedan od najboljih igrača Dragan Župan koji je ozlijeđen, no svi ostali su na raspolaganju treneru Marku Pinčiću.

Za najavu susreta izabrali smo Kristijana-Kikija Jurića, igrača koji „ore“ svih 90 minuta i evo što je kazao:

-Bodovi ostaju doma, neka se naši prijatelji iz Primorca  „pale“, no bit će im uzalud trud. Uvjeren sam da će svi koji budu oblačili dres na ovoj utakmici dati svoj maksimum i da ćemo pobijediti, te nekako „oprati“ težinu poraza u Dubrovniku. Pozvao bih naše vjerne gledatelje neka dođu i podijele s nama pobjedu, kazao je Jurić.

U HNK Primorcu se „lakše diše“, osvojena su tri boda u srazu s Uskokom u prošlom kolu i tako ojačali bodovni saldo te spremno čekaju županijski derbi sa Zadrom. Pripreme za susret sa Zadrom su protekle u najboljem redu, svi zahtjevi i nalozi trenera Juge Dominisa su odrađeni, nema ozlijeđenih niti kažnjenih tako da će Jugo sa svojom „postrojbom“ moći u boj kompletan.

Vedran Smokrović , inače igrač Zadra, u posljednje vrijeme igra odlično u dresu Primorca, njegovo djelo je i pobjednički zgoditak protiv Uskoka:

-Zadar je moj klub, volim igrati na Stanovima, ovaj put nosim majicu druge boje i volio bih pobijediti, uostalom to je svrha igre. Vjerujem da ćemo svi dati svoj maksimum, pa ako se ukaže prilika, zašto ne pobijediti, kratko nam je kazao Smokrović.

17. travanj 2024 12:49