StoryEditorOCM
SportSUBA, DOĐI NAM OPET!

Iznenađenje za korisnike staračkog doma u Bibinjama: na vratima im se s darovima u rukama pojavio legendarni "Vatreni" i zadržao se dva sata...

Piše Ivica Gjergja
5. veljače 2021. - 12:26

POSJET DANIJELA SUBAŠIĆA BIVŠEG „VATRENOG“ STARAČKOM DOMU SVETA ANA U BIBINJAMA

Suba dođi nam opet!!!

Iznenada, kada su najmanje očekivali, na vratima Staračkog doma svete „Ane“ u Bibinjama pojavio se bivši „Vatreni“ Danijel Subašić - Suba, sa svojim prijateljem Leom Plecićem, vlasnikom doma.

Suba je, pridržavajući se svih epidemioloških mjera, s korisnicima evocirao uspomene na Svjetsko nogometno prvenstvo održano u Rusiji. Korisnike su zanimali brojni detalji, a na svako njihovo pitanje Suba je iscrpno odgovorio. Zadržao se preko dva sata u razgovoru, oduševio sve i zatražili su ako je moguće da dođe ponovo. Suba je obećao doći poklonivši im prigodne darove. Jedan od korisnika doma po imenu Ive kazao nam je:

-Vjerujte, malo tko ima ovakvu privilegiju kao što smo mi danas doživjeli. Došao nam je naš Suba, divan dečko, ohrabrio nas i uljepšao nam je ne samo dan nego i boravak u ovom divnom prostoru. Obećao je da će ponovo doći, jedva čekamo, kazao nam je Ive.

18. travanj 2024 14:03