StoryEditorOCM
SportIZBJEGAVANJE ODLUKE

Izbornik mlade reprezentacije u središtu skandala: HNS prati slučaj i promptno će reagirati kad se utvrde sve činjenice

Piše Slaven Alfirević
9. svibnja 2020. - 17:08

Ognjen Vukojević, prijavljen je zbog verbalno nasilnog ponašanja i ozbiljne prijetnje. Aktualni izbornik „do 20” mlade hrvatske selekcije prenoćio je u pritvoru u ćeliji na Oranicama, a policija je obavila i pretres stana na Tuškancu ne bi li utvrdila posjeduje li vatreno oružje. Iz policije su potvrdili da je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje, nakon što je protiv njega podnesena prijava, a po prijavi je Vukojević 7. svibnja u noćnim satima prijetio 38-godišnjakinji.

Vukojević je prijavljen iz kruga obitelji s optužbom za verbalne prijetnje, nasilno ponašanje, a spominje se neslužbeno kako je kod kuće u pripitom stanju prijetio supruzi, Andreji Ćupor, ali i njenoj majci, te sestri.

Nakon što je ispitan pušten je na slobodu, ali uz mjeru opreza, ne smije se približavati supruzi na manje od 200 metara i mora napustiti obiteljski dom. Inače, Ognjen i Andreja oženili su se u listopadu 2016. godine.

HNS je reagirao, oglasio se o bivšem reprezentativcu i aktualnom treneru u Savezu:

- HNS najoštrije osuđuje i ima nultu stopu tolerancije prema svakoj vrsti nasilja, a pritom nam je posebno osjetljiva tema obiteljsko nasilje. HNS je o ovom slučaju upoznat tek preko medija, te ne raspolaže svim potpunim informacijama što se zapravo dogodilo. HNS maksimalno ozbiljno shvaća ovu situaciju te će pažljivo pratiti cijeli slučaj i promptno reagirati kad se utvrde sve činjenice – javili su iz kancelarije HNS-a.

23. travanj 2024 11:54