StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL

I Primorac i Posedarje u gostima: jedni žele "preplivati" Neretvu, a drugi "smiriti" Zmaja!

Piše Ivica Gjergja
13. travnja 2021. - 13:22

Sutra, u srijedu, odigrati će se 23. kolo u ovoj županijskoj ligi. Tako će Primorac na gostovanje u Metković kod NK Neretve, dok će HV Posedarje u Makarsku na „megdan“ Zmaju.

U prošlu subotu oba županijska trečeligaša osvojili su doma po bod, pripreme za predstojeće susret odrađene su koliko se moglo i pripravni odlaze na gostovanje. Sigurno je da će oba sastava tražiti bod(ove), a hoće li ih uhvatiti ostaje da se vidi. Evo što nam rekoše akteri susreta.

- Znamo da je Neretva dobra momčad no nema predaje, štoviše, svi mi igrači ćemo dati svoj maksimum kako bi "preplivali" Neretvu i ostali neporaženi. Dobro smo se spremili, takod da jedva čekamo izaći na teren - kazao nam je igrač Primorca, Kusumuu Muhammad Reza.

image
Detalji iz igre
I.g.

- Odlazimo na gostovanje kod odlično posložene momčadi Zmaja (M), koja igra svih devedeset minuta u istom ritmu. Sudarit će se dvije koncepcije, no vjerujem da ćemo biti uspješni i ostati neporaženi, što nam je cilj - zaključio je kratko kapetan HV Posedraja, Luka Klanac.

**Susret Neretva – Primorac igra se u srijedu u Metkoviću u 16,30 sati. Sudac: Ante Jukić. Pomoćnici: Duje Sarić i Dinko Kukolj. Delegat: Petar Gabrilo.

**Susret Zmaj (M) – HV Posedraje igra se u srijedu u Makarskoj u 16,30 sati . Sudac: Luka Liković. Pomoćnici: Romano Radonić i Tino Babić. Delegat: Suad Šoše.

25. travanj 2024 05:47