StoryEditorOCM
SportHV POSEDARJE

Šimurina: “Idemo igrom predstaviti naš klub u Opuzenu“!

Piše Ivica GJERGJA
10. lipnja 2021. - 11:17

Pred posljednji susret ove godine u natjecanju u Trećoj HNL-Jug , HV Posedarja u Opuzenu s Neretvancem, a nakon jednog od posljednjih treninga „Viteza“ utakmicu je najavio Ivan Šimurina „desna ruka“ trenera Josipa Butića.

- Posljednje ovogodišnje kolo čeka nas u Opuzenu na gostovanju. Prije nego što išta kažem za susret s Nerevancem prvo bi se zahvalio treneru Ivanu Brali koji je „Viteza“ uveo u 3.HNL Jug te upravi kluba i općini Posedarje koji su nas podržali da nakon 20 godina vratimo klub tamo gdje je pripadao. Isto tako velike zasluge za ovaj rezultat idu igračima i trenerima Kristijanu Tuti i Joli Butiću koji su bili maksimalno profesionalni, te igračima koji su omogućili da pokažu ono najbolje što znaju.

Ne smijemo zaboraviti ni naše vjerne navijače koji nas podržavaju i prate tokom cijele sezone koja je bila jako naporna i teška zbog pandemije. Za nas sezona još nije završila prošlim kolom, imamo u subotu zadnje kolo prvenstva u Opuzenu i finale kupa u srijedu. U Opuzen idemo uzdignute glave i ponosno predstaviti svoj klub na najbolji mogući način, igrači koji dobiju šansu sigurno je da će dati svoj maksimum i s ponosom nositi boje svoga kluba., kazao je Šimurina uz ono neizostavno:

- Bio zadnji ili prvi viteže ti si nam u krvi!.

18. travanj 2024 20:42