StoryEditorOCM
Sport„SVE ZA KARLA“

Humanitarna akcija za mladića iz Vinjerca koji boluje od teške bolesti ide dalje!

Piše Ivica Gjergja
10. veljače 2021. - 18:42

Humanitarna akcija pod nazivom "Sve za Karla" zaista zaslužuje svaku pohvalu, a posebne zahvale idu za NK HV Posedarje, točnije Lovri Klancu i Ivanu Šimurini.

Podsjetimo, Karlo Magaš je trinaestogodišnji dječak iz Vinjerca, koji se bori sa opakom bolešću, samo za nabavku novog lijeka treba oko 40.000 kuna kako bi njime podigao imunitet, što nažalost ne pokriva HZZO.

Dosta je pojedinaca, uključujući i nogometne reprezentativce, ali i raznih organizacija te klubova uključeno u ovu akciju: dali su dresove i uplatili novac. Uključite se i vi u akciju i tako pomozite Karlu!                                                                 

Kako je akcija u tijeku nudi se i dres veterana NK Sabunjara veterana iz Privlake, koji je napravljen povodom 50-og rođendana kluba. Svakako da zahvala pripada načelniku općine Privlaka, Gašparu Begonji na donaciji. Također među inima nudi se dres NK Hajduka Pridrage iz šampionske sezone 2017/2018. godine, kojeg je nosila nogometna legenda ne samo kluba nego i Zadarske županije, igrač Goran Burčul - Daćo.

Licitacija za ove dresove traje, a svaku večer u 20 sati se objavljuju novi.

Organizator moli sve da podijelite objavu na svojim facebook i instragam profilima kako bi što više ljudi vidjelo i uključilo se u akciju.

Ako imate kakvih nejasnoća ili želite više informacija, obratite se na broj 099 5204944 – Lovre.

18. travanj 2024 19:20