StoryEditorOCM
SportKOŠARKA

Hermes Analitica – Zadar: Za ‘stotinu i prvog Dalmatinca‘ u košu Hermesa pobrinuo se Duje Brala pogodivši oba slobodna bacanja!

Piše Dražen Žura
25. siječnja 2021. - 17:11

 ZAGREB – Dvorana : KC "Dražen Petrović". Bez gledatelja. Hermes Analitica – Zadar  84 : 101 ( 28:29, 13: 24, 24:21, 19:27)

Suci: Mustapić , Šverko i Kovačević.

HERMES ANALITICA: Grgić(2), Mileković(16), Cvitanović(8) , Kalpić(18), Svoboda(11) , Ristovski , Gazić(10), Šutalo(19) , Marcelić , Ćorić , Lončar.

ZADAR: Carter , Paponja(9), Jordano(9) , Justice (22), Brala(10) , Vujičić , Vuković(20) , Bursać(4), Mavra(5) , Onuaku(17 , Planinić(5).

Zadar se nakon  velike pobjede u Novom Mestu brzim koracima preselio u Zagreb, tamo ih je čekala Hermes Analitica, koja se u konačnici morala zadovoljiti pristojnim porazom. Jer, zasigurno su očekivali jednako potentu zadarsku momčad koju se moglo vidjeti u ogledu s Krkom, međutim, trener Ivan Perinčić odlučio je kroz cijelu utakmicu "miješati" postavu na parketu. Domaćinima se pak dozvolilo malo više prostora na šutu za tri poena, pa je prva dionica izgledala malo " čupavo"!  Međutim,  kako je odmicalo vrijeme Zadar bi malo ubrzao igru, podigao razinu preciznosti i suparnik je izgledao sve nemoćniji. Prema govoru tijela igrača Zadra sve su shvatili kao nešto ozbiljniji trening u kojem su ipak pronalazili dovoljno motiva za izostanak nekakvog približavanja Hermesa u vode koje bi moguće je tražile više energije. Ali nije bilo potrebe za tako nešto, naprotiv , zadnju je  četvrtinu  odigrao gotovo pa pričuvnom postavom, što se nije odrazilo na ishod. Za stotinu i prvog Dalmatinca u košu Hermesa pobrinuo se Duje Brala pogodivši oba slobodna bacanja.

19. travanj 2024 23:23