StoryEditorOCM
SportPAŽLJIVO S KAPETANOM

Doktorska služba Reala poslala Modrića na oporavak, nakon dvije utakmice za Hrvatsku, stanje nije idealno

Piše Sport SD
28. rujna 2022. - 19:52

U Realu su dočekali svoju "desetku", ali su ga potom ubrzo i poslali na odmaranje.

Kad je Luka Modrić ozlijeđen, drhte navijači Reala i hrvatske nogometne reprezentacije. Čim je u eter pukla vijest da kapetan Vatrenih i "desetka" kraljevskog kluba neće igrati za vikend utakmicu španjolskog prvenstva, pomislili smo - nije valjda...

Ma naravno da nije. Modrić će s terena izbivati 8-10 dana i to zbog preopterećenja bedrenog mišića, javili su iz kluba sa Santiago Bernabeu stadiona. To znači da će 37-godišnja Zlatna lopta biti spremna za sve nastupe Vatrenih na SP-u, ali i za EL Clasico. Derbi s Barcelonom na rasporedu je 16. listopada.

Modrić se inače danas vratio u Madrid nakon što je sudjelovao u obje utakmice Hrvatske u završnici Lige nacija. Bio je i u teretani, a testovi koje je morao proći po povratku u klupski trening-centar pokazali su da je bedreni mišić preopterećen. Stoga, donesena je odluka po kojoj Luka neće igrati sigurno još tjedan dana. To znači da sigurno propušta dvoboj s Osasunom u nedjelju, kao i onaj sa Šahtarom u Ligi prvaka kroz sljedeći tjedan. Upitan će biti za dvoboj s Getafeom, kao i za novi dvoboj s ukrajinskim prvakom, 11. listopada.

Iz Reala će dakle, učiniti sve kako bi ga maksimalno pripremili za El Clasico koji se igra 16. listopada u 16.15 sati na Bernabeu.

Naravno, nisu u klubu bili presretni zbog stanja u kojem se Modrić vratio s reprezentativne akcije...

19. travanj 2024 10:44