StoryEditorOCM
SportKICBOXING PRVENSTVO HRVATSKE U BENKOVCU

Dino Babac zlatni!

Piše Ivica GJERGJA
7. svibnja 2018. - 23:55
zoilo2

KBK „Zoilo" predvođen trenerima Tomom Torićem i Lovrom Čačićem na prvenstvo Hrvatske koje se održalo u Benkovcu vodili su svoga člana Dina Babca. Dečko se predstavio u odličnom svjetlu osvojivši zlatno odličje u kategoriji 57 kg, light contakt.

Dino je izvrsno startao prvu borbu je pobijedio 3:0 Lucijana Vidasa iz Ivanić grada. U polufinalu je bio bolji i od Filipom Fabijanićem također iz Ivanić grada, koga je pobijedio sa 3:0, a bio je odličan fajt, došavši do finala. U finalu se Dino sastao sa Antom Šakora iz Svetog Jure Gata, koga je pobijedio nešto teže 2:1, no pobjedi se ne gleda u zube, a Dino se okitio zlatnim odličjem.

-Što vam reći mi kao treneri Lovre i ja smo u potpunosti zadovoljni onim što je u tri borbe koliko je odradio na prvenstvu hrvatske Dino, zadovoljni. Osvojiti zlato ipak je to uspjeh za mladog i darovitog kicboxingaša kao što je Dino. Sljedeće natjecanja koje čeka Dina je u kick light i full contaktu, a održati će se u Slunju 2. lipnja, a nakon toga kratak predah i pripreme za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Italiji, kazao nam je trener Tome Torić.

 

19. travanj 2024 11:30