StoryEditorOCM
SportNOGOMET ZA VIKEND

Derbi u Pridrazi: čeka se sraz Hajduka i Pakoštana!

Piše I. Gjergja
9. travnja 2021. - 12:21

Uz brojne zanimljive utakmice koje će se odigrati u ovom kolu diljem županije, ona u Pridrazi, gdje će igrati Hajduk i Pakoštane, izaziva najveći interes. To će biti derbi kola između drugog (na ljestvici) Pakoštana i trećeg Hajduka. Domaćin ima malu prednost, no sastav kakav je Pakoštane, koji u svojoj igračkoj „ruži“ ima rasnog strijelca Martina Bačkova, ne plaši se nikoga. Na drugoj strani je Goran Burčul –Daćo. 

-Mi idemo neopterećeni u ovaj susret Hajduku u Pridrazi kojega izuzetno cijenimo. Odigrati ćemo svoju igru, ako budemo raspoloženi,  vjerujem da bi mogli trijumfirati-  kratko nam je kazao igrač Pakoštana, Martin Bačkov.

-Svi smo kao zapete puške, želimo Pakoštanima dokazati tko je bolji. Uvjeren sam da ćemo odigrati dobro i pobijediti. Ne bi ovdje pričao, to ćemo na terenu, kazao je igrač Hajduka Goran Burčul –Daćo.

Raspored igranja utakmica, u subotu igraju u 16,30 sati:

Dalmatinac – Zadar,

Bibinje – Velebit,

Arbanasi – Dragovoljac.

U nedjelju u isto vrijeme:

Zlatna luka – Nova zora,

Zemunik – Škabrnja 91,

Polača – Sabunjar,

Hajduk – Pakoštane.

Redoslijed na ljestvici: Zadar 40, Pakoštane 34, Hajduk 33, Dragovoljac i Sabunjar 21, Bibinje 18, Polača 17, Zlatna luka 15, Velebit i Zemunik 14, Arbansi 12, Škabrnja 91 7 bodova

19. travanj 2024 18:05