StoryEditorOCM
SportSPORTSKE CRTICE

Čurjurić i Čirjak napustili HŠK Zrinjski, a Sonik Puntamika ponovo trenira

Piše Ivica Gjergja
3. lipnja 2020. - 10:38

Nogomet: Čurjurić i Čirjak napustili HŠK Zrinjski

Dvojica nogometaša iz Zadra, Ivan Ćurjurić i Frane Ćirjak, proteklu natjecateljsku godinu igrali su dosta uspješno u Premijer ligašu BiH, HŠK Zrinjskom iz Mostara. I njihovim zaslugama Zrinjski je izborio natjecanje u Europi. Prvenstvo je naprasno prekinuta, proglašeni su najbolji pa je NK Sarajevo prvak, Željezničar drugi, a Borac iz Banjaluke ide u Europu sa Zrinjskim.

Kako je došlo do racionalizacije i smanjenja igračkog kadra u klubu Ćurjurić ga je već napustio, dok Čirajka još razmišlja. Kome će se Ćurjurić „jatu“ prikloniti ostaje da se vidi, no koliko nam reče interesenata za njegove usluge ima, dobro će odvagnuti.

Rukomet: U stožeru PPD Zagreba, Valčić i Tomašević

Nakon što je klupu rukometnog kluba PPD Zagreba sporazumno napustio trener Veselin Vujović prihvatio se te uloge bivši naš reprezentativac Igor Vori. On je izabrao svoj Stožer u kojem su našli mjesto i dva Zadranina. Tako je Josip Valčić tehniko momčadi, dok je kondicijski trener Šime Tomašević. I Valčić , koji je bio dugogodišnji igrač tog kluba i mnogih drugih, te reprezentativac, a Tomašević stjecao znanje kao kineziolog u kondicijskoj pripremi i u nogometu i košarci, uvjereni su u klubu da će im biti od velike koristi ova dvojica Zadrana.

KOŠARKA: KK Sonik Puntamika trenira

Pod budnom paskom trenera Stipe Kuliša i Roka Jurline svaki dan dvorana u Jazinama je zauzeta treninzima seniora Sonik Puntamike. Kako nam kažu treneri svi igrači su radni, marni i izvršavaju sve zadano. Sadašnjim učinkom na parketu su zadovoljni svi.

17. travanj 2024 01:45