StoryEditorOCM
SportPRVI MEČ TOURA

Borna Ćorić pobijedio Grigorija Dimitrova! „Novak Đoković? To će biti znatno teže, ali...” Na Višnjiku viđena i "revija šešira"...

Piše Dražen Žura
20. lipnja 2020. - 15:15

Otvaranje teniskog spektakla otišlo je u ruke Borne Ćorića i Grigorija Dimitrova, u konačnici više razloga za slavlje imao je hrvatski tenisač, kojem je Zadar praktički domaći teren. Ali, bugarski igrač nije olako mislio predati meč, naprotiv, trudio se iz petnih žila.

Međutim, morao je čestitati Ćoriću koji je upisao dva prema ništa u setovima, kroz brojke je to izgledalo dva puta po 4:1! Ako ste se začudili zašto je kraj izgledao kao na kartaškoj igri, popularnoj "Briškuli", mora se znati da su ranije utvrđena takva pravila, kako bi se kroz dvodnevno natjecanje moglo vidjeti što više mečeva, koji su se praktički nizali kao na traci.

Borna je očekivano imao bučniju potporu s tribina, čak se moglo vidjeti i dva nevještom rukom, ali sa srcem ispisana transparenta: "Zadar te voli" i "Borna poludi"!

Obojica igrača iskazali su zavidan trud, ali su dozvolili i poneki atraktivan potez kako bi zadovoljili ukus publike. Nije izostao pljesak zbog takve njihove odluke, ali i kod svakog dobro poteza nisu se štedjeli dlanovi.

Vrućina je pak bila nemilosrdna, pa se mogla vidjeti prava revija ženskih i muških šešira. Nakon što je sredio Dimitrova, Ćorić se zahvalio publici na potpori s tribina te najavio svoj meč s Novakom Đokovićem.

-Protiv Novaka će biti znatno teže, ipak je on najbolji na svijetu i nitko protiv njega nije favorit, međutim, moje je da dođem na teren i pružim najviše što mogu. Publika? Uvjeren se da će ponovno biti uz mene – kazao je Borna.

24. travanj 2024 01:11