StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL – JUG IZ HNK PRIMORCA PRED SINJSKI JUNAK

Blatnjak: „Nema igra samo pobjeda“!

Piše Ivica Gjergja
25. kolovoza 2017. - 13:26
detalj primorac

Generalnu probu je Primorac imao u srazu sa Velebitom, a sve u sklopu priprema za početak natjecanja u Trećoj HNL-Jug koja starta ovog vikenda.

Domaćini su bili bolji od benkovačkog Velebita, pobijedili su uvjerljivih 4:1, a strijelci za Primorac bili su Majić, Zelić, Bubnjar i Vodopija, dok je počasni pogodak za Benkovčane postigao Rašić. Još se intenzivno radilo jedan tjedan ( inače odrađeno je 45 dana priprema) kako bi se i greške koje su uočene i na toj utakmici otklonile, kako bi svi u momčadi spremno dočekali sraz (danas) subota u 17,30 sati sa Junakom iz Sinja. Kako vidi završetak priprema i je li momčad spremna za „okršaje“ pitali smo trenera Dragana Blatnjaka.

 -Nakon ove utakmice sa Velebitom nisam ni očekivao bog zna što, znamo gdje smo, na kraju to je prijateljska utakmica u kojoj smo pobijedili, još jednom smo vidjeli kako nam „orkestar“ funkcionira na terenu uočene nedostatke smo i otklanjali nakon susreta u tjedan dana koje su nam ostale za pripreme. Neke stvari ćemo rješavati i u hodu. Postigli smo četiri zgoditka, stvorili još dosta prilika za gol nismo ih realizirali i na tome smo radili. No jeli ovo stanje objektivno – stvarno teško je reći jer između Velebita i Junaka je velika razlika u kvaliteti. Mi smo tijekom priprema odigrali dosta jakih utakmica sa drugoligašima ( Dugopolje, Šibenik) te trećeligašima i znamo gdje smo. Jednostavno spremni smo i spremno dočekujemo Junak uostalom teren – igralište Kazimira i Silvestra je naše dvorište i tu nitko nema pravo očekivati bodove, uvjeren sam u pobjedu, rekao je Blatnjak.

Očekujete podršku sa tribina?

- Pozivam naše vjerne navijače da dođu na igralište, a kako još ima turista u Biogradu vjerujem da će pored naših navijača doći i oni. Samo im mogu obećati dobru igru i pobjedu nad Junakom, koji ima dobar sastav, uz svakako njihovu podršku, kazao je Blatnjak.

Očekivani sastav Rogić, Galešić, Ješe, Iveljić, Zelić, Marko Colić, Bubnjar, Paponja, Marić, Majić, Vodopija. 

20. travanj 2024 07:45