StoryEditorOCM
SportGOSTUJE ZAGORA

Biograđani zbog Hajduka danas odrađuju trećeligašku obvezu: ne dolazi splitski klub svaki dan, potražnja za ulaznicama ogromna je

Piše PSD
17. rujna 2021. - 07:08

Zbog nadolazećeg kup-susreta s Hajdukom u utorak 21. rujna nogometaši biogradskog Primorca svoju će utakmicu 5. kola 3. HNL Jug odigrati već danas protiv Zagore kod kuće (16.30).

Potražnja za ulaznicama za dolazak Hajduka ogromna je, treba sve to i organizirati, pa je bolje ligašku obvezu odraditi dan ranije ako je to već moguće. Ne dolazi splitski klub svaki dan i to u pravoj, natjecateljskoj utakmici, a ne prijateljskoj, svečarskoj. 

‘Šminkaju’ se tribine

Trebaju se srediti tribine za oko 2500 gledatelja, ali i ispuniti posebne mjere zbog koronavirusa. Ima tu posla za Primorac kako bi sve proteklo u najboljem redu, organizacijski je to prilično velik zahvat.

E, sad. Kako s mislima na Hajduku odigrati dvoboj sa Zagorom i proći neokrznut? To je zadatak za trenera Primorca Krešimira Sunaru. On se mora pobrinuti da njegovi igrači današnji susret ne shvate olako jer su do sada osvojili samo četiri boda. Čuvanje igrača za okršaj s Hajdukom ne dolazi u obzir, danas se mora pobijediti. 

S druge strane, skorašnji dolazak Hajduka u Biograd možda bude išao na ruku Zagori, koja je u Kupu ispala u pretkolu od Karlovca. Ako se Sunarina momčad iti malo opusti, Unešićani će biti spremni kazniti ih i krenuti po treću pobjedu sezone.

23. travanj 2024 10:40