StoryEditorOCM
Sport„PAKOŠTANE KUP 2020“

Benkovačko prošetalo Škabrnjom, Varoš „asove“ poslao doma, "Skalice" ispratile „konobaše”!

Piše Ivica Gjergja
29. lipnja 2020. - 15:01

Dugo su veterani Benkovačkog sela imali lijepu prednost od dva tri zgoditka, no uporni i čvrsti igrači Škabrnje uspjeli su postići tri, ali poravnavajući četvrti nisu uspjeli. Da su uspjeli izjednačiti ili pak pobijediti, išli bi dalje u polufinale, ovako tamo odlazi Benkovačko selo. Škabrnja će morati sačekati neku drugu priliku.

Druga utakmica bila je „šlag na tortu“ malog baluna u Pakoštanima. Naime, dva „diva“ 4. Asa i Varoš ukrstili su „koplja“ bez ikakvog respekta jer se dugo poznaju i krenuli su po pogotke i pobjedu. Koliko su momčadi izjednačene, bilježimo samo dva prekršaja, sve ostalo je igra koja plijeni i pokazuju oba takmaca.

Prvi su poveli 4. Asa preko Marka Bačića da bi Dragan Radman poravnao sredinom drugog dijela. Vratari su bili nesavladivi, pa napadači nisu mogli više. Kako je regularni dio završio 1:1, izvodili su se šesterci. Bolji je bio Varoš čiji su igrači imali više samopouzdanja i za jedan gol prošli dalje. Da je otišla momčad 4. Asa - ne bi bilo nezasluženo.

Još jedna odlična utakmica odigrana je na kraju večeri. S”kalice 2017” i Konoba Nikol nastavili su tamo gdje su stali „asovci“ i „varošanci“ tako da su gledatelji imali četiri sata odličnog nogometa. Skalice su povele izvanrednim zgoditkom Buljana. Da u Konobi Niokol ima „špirita“ pokazao je iz solo akcije Mateo Rončević za 1:2, no Duran zabija treći, da bi na kraju smanjio Šarlija na 2:3 što je bio konačan rezultat. Po viđenom oba tima imala su mjesta u završnici, ali ide samo dalje Skalica 2017, a „konobaši“ doma uzdignute glave.

U ponedjeljak je slobodan dan igra se u utorak gdje u 22,30 sati nastupa momčad domaćina MNK Pakoštane. Ne dvojimo da će biti fešta od malog baluna.

 

Veterani

 

BENKOVAČKO SELO – ŠKABRNA 4:3

PAKOŠTANE – Malonogometno igralište Krč. Gledatelja 200. Suci: Krešo Zrilić i Mario Nikpalj.

BENKOVAČKO SELO: Ž. Čubrić - Baja, Buljat, Matić, Ljojić 1, Ćorić, Atlagić, Ćumurđić 1, Stojčević, Barešić. Voditelj: Dragan Ćumurđić.

ŠKABRNJA: Žilić,Š. Škara 2, Brkić (ag),D. Škara (ag), Jurić, Bilaver 1, Karlić, B. Jurić, Š. Škara, Ivković, Z. Jurić. Voditelj: Šime Ivković.

 

Seniori

 

4 ASA – VAROŠ na šesterce 5:6 (1:1)

4 ASA: M. Jarmanović, K. Bačić, Orlović 2, Marković 1, Vulić, Rašić 1, Šitum, Ivandić, M. Bačić 1. Voditelj Denis Šitum.

VAOŠ: Ćurćija, Župan, Jurić, Klarin, Bugarija 1, Oljica, Ćurjurić 3, Bralić, Radman 2, Jurlina. Voditelj: Marko Vukić.

 

KONOBA NIKOL – SKALICE 2017 2:3

KONOBA NIKOL: Ćustić, Orlović, Šarlija 1, M. Surać, Rončević 1, Sentić, Vukančić, Zdrilić. Voditelj: Kristian Starčević.

SKALICE 2017: Bonačić, Marinić - Kragić, Matić, Velimirović 1, Jukić, Pervan, Topić, Buljan 1,Radan, Duran 1. Voditelj: Ante Matić.

 

U ponedjeljak je slobodan dana a u utorak se igra po sljedećem:

U 20,30 sati Bilice – Benkovačko Selo – veterani ½ finale,

U 21,30 sati Sveti Filip i Jakov- Varoš,

U 22,30 sati Pakoštane – Popaj.

23. travanj 2024 11:46