StoryEditorOCM
Regional'ČULA SE JAKA DETONACIJA, SKOČIO SAM IZ KREVETA I VIDIO DA GORI'

Zapaljen auto žene koja je brutalno pretučena ovog ljeta, nađena i teleskopska palica

Piše Zadarski.hr
27. listopada 2019. - 10:29
zapaljeni_automobili8-271019

Nastavljaju se paljevine automobila po Splitu, u noći sa subote na nedjelju planuo je Golf sedmica u Vinkovačkoj ulici, piše Slobodna Dalmacija.

Automobil je vlasništvo B. R. (38), koja je ovog ljeta brutalno napadnuta i pretučena na solinskom području. Radi se o drugom napadu u četiri mjeseca na 38-godišnjakinju kojoj su početkom srpnja polomljene obje noge, ruka i jagodična kost.

Automobil je planuo oko 4,15 sati u Vinkovačkoj ulici te je plamen zahvatio i Renault Twingo parkiran kraj njega. Golfu je potpuno izgorio prednji dio te obje gume. Razbijeno je prednje vjetrobransko staklo, ali u unutrašnjosti nema tragova plamena.

Na tlu s desne strane vozila se nalazi teleskopska palica, potpuno izgorjela. Za sobom su je vjerojatno ostavili napadači nakon što su razbili staklo automobila.

Split, 271019.
Vinkovacka ulica.
Jutros oko 4 sata izbio je pozar na automobilu VW Golf koji se prosirio na Renault Twingo koji je bio parkiran do njega. Golfu je izgoren prednji dio vozila, a Twingu je nagorjela lijeva strana. Uzrok pozara se istrazuje, ocevid je u tijeku.
Foto: Vojko Basic / CROPIX

 

Na travnatoj površini kraj automobila vidi se također uzdužni trag paljevine kao od prolivene zapaljive tekućine.

Mjesto događaja su osiguravali temeljni policajci, a oko 7 sati je došao i Ivica Buzov, voditelj službe Općeg kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske.

- Čula se jaka detonacija, skočio sam iz kreveta i vidio sam kako gori automobil. Vatrogasci su odmah došli - kazao je jedan od stanara nebodera u Vinkovačkoj za Slobodnu Dalmaciju.

B.R. je do početka ove godine bila u izvanbračnoj vezi s Igorom Dokićem, poznatim splitskim izgrednikom. Nakon napada na nju početkom srpnja na predjelu Mezanovac u Solinu još nitko bio uhićen kao osumnjičenik. U Splitu se nalazi kod roditelja gdje se nakon izlaska iz bolnice oporavlja od ozljeda.

 

Više na Jutarnjem...

18. travanj 2024 18:53