StoryEditorOCM
RegionalOVOM SE ŽURILO

"Vlaški Schumacher": video vozača koji pretječe preko pune crte s kolonom u susret i uzima sve što mu cesta pruža ledi krv u žilama

Piše PSD
24. travnja 2022. - 20:35

Zaista svašta možemo vidjeti na hrvatskim prometnicama, nešto završi u policijskom biltenu, nešto u usmenoj predaji, a u posljednje vrijeme dosta toga se pojavi i na videosnimkama.

Jedna od takvih, snimljena u Dicmu, pojavila se na internetu i pokazuje izrazito rizičnu vožnju jednoga vozača. ON je najprije na punoj crti pretekeo jedno vozilo, što je putnike nagnalo da ga, šokirani, počnu snimati. Kao da su slutili da to nije kraj "veleslaloma" vozača crnog automobila.

On je vrlo brzo pretekao još jedno vozilo u polupreglednom zavoju da bi nastavio akciju pretjecanja na punoj crti, posluživi se trakom za skretanje ulijevo "kao da mu je ćaćin". Za cijelo vrijeme manevra automobili su mu dolazili u susret. Prisebnost vozača i njihovo poštivanje prometnih pravila utjecali su da cijeli ovaj manevar "Schumachera iz Zagore" ne prođe s težim posljedicama.

Nakon tog pretjecanja kamera iz automobila nije mogla pratiti njegovu brzinu te ne znamo koliko je još automobila pretekao i na koji način.

Ne znamo gdje se vozač žurio, ali nadamo se da je tamo sretno i stigao, nakon službenog i radnog susreta s prometnom policijom. Nadamo se i da će mu gledanje ovoga videa otvoriti oči kakvom riziku izlaže sebe i druge.

18. travanj 2024 10:57