StoryEditorOCM
RegionalPAMETNA KUPNJA

U dvije izazovne godine ljudi su prepoznali koliko je ovaj lanac cjenovno dostupan, a sada je vrijeme da se isti kupci i nagrade

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
11. kolovoza 2022. - 08:39

Otvoriti prvu trgovinu usred pandemijske godine, pa u manje od 24 mjeseca još njih 17, u nikad izazovnijim vremenima pothvat je koji sam po sebi već zavrjeđuje pažnju. A pri tome cijene su najkonkurentnije i najpovoljnije na tržištu sve to vrijeme... Poslovna ekspanzija o kojoj pišemo je ona Eurospina, poznatoga trgovačkog lanca koji se, iako je relativno nedavno stigao na domaće tržište, pokazao kao idealno mjesto za obaviti spizu. Kvalitetne, svježe i cjenovno dostupne namirnice tako dostupne su kupcima, kao i sva ostala roba široke potrošnje po kojoj je Eurospin postao poznat.

image
Sanjin Strukic/

Prva otvorena trgovina bila je u Zadru 13. 8. 2020. godine. U dvije godine Eurospin je brojnim potrošačima pružio iskustvo pristupačne, povoljne kupnje sa svojim vlastitim robnim markama, ali i suradnjom s brojnim domaćim proizvođačima koji su dio ponude. Eurospin je tako tijekom dvije godine i nagrađivao svoje kupce brojnim nagradnim igrama i nagradnim natječajima.

Trenutno je otvoreno 18 Eurospin trgovina u Hrvatskoj, a do kraja 2022. godine planiraju se dodatna otvorenja trgovina i otvaranje novih radnih mjesta. No, da bi se drugi rođendan proslavio kako spada, Eurospin je za svoje kupce pripremio nagradni natječaj u kojem imaju priliku osvojiti kuhinjski robot.

Sve što je potrebno jest pripremiti jelo koristeći Eurospin proizvode/namirnice, te javno objaviti fotografiju jela na svojem Facebook ili Instagram profilu koristeći  #kuhamseurospinom i napisati grad u kojemu obavljate Pametnu kupnju!

– Budite kreativni i iznenadite nas maštovitim receptima, a mi ćemo 18 najkreativnijih sretnika iz svakog grada Pametne kupnje nagraditi po jednim kuhinjskim robotom. Kuhajte nam do 17. kolovoza, a dobitnike objavljujemo 18. kolovoza – poručili su iz Eurospina.

Nekoliko stvari je, pak, važno. Da svoju pametnu kupnju obavite u Eurospinu, te namirnice iskoristite u kuhanju te jelo objavite na svojim društvenim mrežama.

image
Sanjin Strukic/

A pametno se kupuju robne marke Eurospina koje su cjenovno dostupnije, a jamče visoku razinu kvalitete. U prvom redu to su organski proizvodi iz linije Amo Essere Bio, zatim Amo Essere bez glutena ili bez laktoze. Linija biljnih, zdravih i prirodnih proizvoda nosi ime Fior di Natura i idealna je za ovo ubrzano doba, kada imamo sve manje vremena na raspolaganju. Naime, Fior di Natura je sačinjena od gotovih ukusnih i praktičnih obroka – svježih ili zamrznutih.

image
Sanjin Strukic/

Mlijeko i mliječni proizvodi savršenog okusa i iznimne kvalitete mogu se naći u liniji Land, a kruh, tjesteninu i gotove obroke za svaki dan potražite u cjenovno dostupnoj liniji proizvoda Tre Mullini.

La Bottega del Gusto donosi okus Italije u vidu najboljih svježih mesnih narezaka, a Delizie dal Sole na vaš će stol postaviti okuse vrta i mediteranske tradicije. Tu su i deserti, pića, proizvodi za čišćenje, osobnu njegu i higijenu, odjeća...

Eurospin obiluje brojnim robnim markama, zbog čega je kupnja i pametna i ne preskupa. Naročito u ovim izazovnim vremenima. A da se unaprijed pripremite što kupiti od spize, savjetujemo vam posjet stranicama Eurospina, koje uvijek imaju nekakvu akciju za svoje kupce.

Jer kupnja je najbolja kada je – pametna.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Eurospinom.

20. travanj 2024 07:16