StoryEditorOCM
Regional"LOV NA ZNANJE"

U Benkovcu je održana info radionica: buduće sudionike upoznali s različitim tečajevima koji će im omogućiti lakše zapošljavanje

Piše AGRRA
15. rujna 2020. - 14:13

U Benkovcu je,  u ponedjeljak, 14. rujna, održana info radionica projekta „Lov na znanje“.

Cilj info radionice je upoznati skupinu projekta o modulima i tečajevima koji će se održavati kroz period trajanja projekta. Ciljne skupine koje projekt obuhvaća su: 15 osoba starijih od 54 godine i 10 osoba u dobi od 25 do 29 godina.

Sudionici svih tečajeva i modula mogu biti isključivo osobe koje imaju prebivalište na području Grada Benkovca. Stoga, ako imate prebivalište na području tog grada i pripadajućih naselja te ako spadate u ciljnu skupinu, a željni ste znanja i jačanja kompetencija, odazovite se ovom pozivu i sudjelujte u projektu „Lov na znanje“.

image
Agrra

Tečajevi u sklopu projekta su sljedeći: tečaj motivacije; tečaj komunikacijskih vještina; tečaj poslovnih vještina; tečaj talijanskog jezika; tečaj fotografije; tečaj osnova informatike; tečaj prve pomoći; tečaj ocjenjivanja trofeja i tečaj osnova kinologije. Moduli koji čine Program socijalnog uključivanja su:

Modul 1. – Zakonodavni okvir;
Modul 2. – Bio svijet flora i fauna;
Modul 3. – Etno, eno i gastro ponuda;
Modul 4. – Marketing
Modul 5. – Umrežavanje.

Pomoću navedenih tečajeva i modula oformit će se nova profesionalna figura – Lovni animator.

image
Agrra

Cilj projekta je povećati zapošljivost i mogućnosti za zapošljavanje osoba na području grada Benkovca razvojem metodoloških okvira, socijalno interpersonalnih i poslovnih vještina provedbom „po mjeri” izrađenih programa.

Nositelj projekta je Lovačka udruga Benkovac, a partner u provedbi je Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije, AGRRA. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.155.802,00 kuna, a provodi se na području grada Benkovca od 3. travnja 2020. do 3. travnja 2022. godine.
 

Za više informacija obratite se u prostorije Lovačke udruge Benkovac ili na e-mail voditeljice projekta:

Ivana Mamić, mag.philol.croat. ivana.mamic@agrra.hr

Projekt „Lov na znanje“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

23. travanj 2024 11:31