StoryEditorOCM
RegionalTEŠKA JUŽINA

Mladić trčao centrom Splita - potpuno gol! Policija ga pronašla na Bačvicama i privela, prebačen je u bolnicu na liječenje

Piše A.P.
15. svibnja 2020. - 14:43

Društvenim se mrežama još od jutarnjih sati dijele dva videa mladića koji je centrom Splita trčao – potpuno gol. Jedan je naš sugrađanin iz svog automobila snimio priličan dio nesvakidašnje policijske akcije, a kako bismo doznali o čemu je točno riječ kontaktirali smo Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku.

- Imali smo dojavu oko 10.15 sati da se osoba bez odjeće kreće gradom i policijski službenici su je pronašli na području Bačvica. Zagrnuli smo mladića jer je bio nag, odveli smo ga u bolnicu gdje se i trenutačno nalazi, a utvrdi li se potreba za daljnjim policijskim postupanjem u smislu sankcioniranja (ovdje bi to najvjerojatnije bio prekršaj protiv javnog reda i mira), mi ćemo dalje postupati. Za sada je osoba hospitalizirana – kažu nam iz PU splitsko-dalmatinske koji s obzirom na delikatnost situacije ne mogu iznositi više detalja o slučaju.

- Ovdje se radi o klasičnoj suradnji s drugim državnim tijelima, u ovom slučaju sa zdravstvenom ustanovom - poručuju iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.


20. travanj 2024 00:40