StoryEditorOCM
RegionalU JEZERSKOM GROTLU

Hajdukov trenerski dvojac vodit će ekipe u blatnom spektaklu Imotske krajine kojem Poljud nije ni do koljena

Piše Braco Ćosić
14. listopada 2022. - 18:27

Imoćani se ozbiljno pripremaju za nedjeljni blatni spektakl koji u 14.30 sati počinje na presušenom dnu Modroga jezera.

Tradicionalna 17. nogometna utakmica između Vilenjaka i Vukodlaka već u samom startu organizacije privukla je iznimnu pozornost javnosti izvan Imotskog nego samih sudionika.

Potvrđuju to i najave dolaska čak pet televizijskih ekipa koje bi pratile utakmicu i pretprogram na dnu krškog fenomena, a pozivi organizatora upućeni su i Mislavu i Goranu Karoglanu, dvojcu iz Zmijavaca koji s klupe vodi splitski "Hajduk" da budu uz ekipe.

image
Tom Dubravec/Cropix

Budući da je Mislav i pravi imotski zet, vodio bi momčad Vilenjaka, a njegovu pomoćniku dala bi se uloga voditelja suparničke momčadi. Sve to, dakako uz pripremu prigodnih darova, kolorit i ono što ide uz dolazak Vukodlaka s istočne strane Modrog jezera, sigurno će upotpuniti atmosferu koja se stvara oko susreta ljutih protivnika.

Dosadašnji skor utakmica ne ide niti jednoj ekipi u prilog, jer je svih šesnaest odigranih završilo neriješenim rezultatom uz gol razliku 31:31. Ova utakmica je svakako i svojevrsni događaj za relativno veliki broj gostiju koji se još uvijek odmaraju na području Imotske krajine, pa bi utakmica, kako tvrde u Turističkoj zajednici Imota, bila i simbolični završetak sezone.

16. travanj 2024 21:05