StoryEditorOCM
RegionalBUDUĆNOST BENKOVCA

Frane Tokić: Podržite me u izboru za gradonačelnika, birajte prosperitet i boljitak svih nas jer ne želim vladati, želim služiti za boljitak grada!

Piše Promo
27. svibnja 2021. - 19:38

Drage moje Benkovčanke, poštovani Benkovčani misleći na svih 41 naselje pod Gradom Benkovcem. Došli smo zajedno na jedan korak do cilja, našeg zajedničkog, do boljeg Benkovca.

Mali korak nas dijeli od bolje budućnosti, prosperiteta i razvoja našeg grada.

Ove nedjelje 30.svibnja u 2. krugu lokalnih izbora zakoračimo zajedno preko mentalnih i svih drugih barijera koje koče naš grad, sputavaju nas da svi zajedno živimo bolje sutra, da imamo siguran posao, u konačnici da bi naša djeca svoju budućnost sanjala u Benkovcu.

Viziju uspješnog Benkovca želim ostvariti sa svima Vama, posebno mladim, uspješnim ljudima. Upravo Vi morate biti pokretači razvoja našeg grada!

Želim uzdignuti grad na nivo bezgranične brige za svakog čovjeka, osigurati radna mjesta, privući kapitalne investicije, pokrenuti malo i srednje poduzetništvo jer bez toga grad umire, raseljava se, nestaje, što nam je svakim danom sve vidljivije.

Revanšizam, podjele, primitivizam i osvete dugogodišnje lokalne politike ostavimo iza sebe, izdignimo se iznad sebičnosti i prizemnih, osobnih interesa koji truju našu svakodnevicu. Stranačka iskaznica ne mora niti će biti jamac bilo kome da bi ostvario svoj cilj.

Bolji Benkovac treba i traži odricanja, nesebičan rad i darivanje sebe da bi zajedno uspjeli.

Ja sam na to spreman, nadam se i Vi?

I ne priznajem riječi “ništa se ne može”, “svejedno je”.

Promjene činimo sami, nitko drugi u ime nas i naše djece.

Naše susjedne općine kao Lišane Ostrovičke, Stankovci, Polača, Škabrnja, odnosno stanovnici istih su pokazali da žele promjenu i promjenu su proveli. Ljudi su pokazali da žele vodstvo koje im je blisko i koje živi ukorak s vremenom!

Pokažimo i mi 30.svibnja 2021. u drugom krugu lokalnih izbora da smo zreli za izlazak iz tiranije i strahovlade sadašnjeg vodstva, upravo na dan kada se je održalo konstituiranje prvog demokratskog višestranačkog Sabora u Republici Hrvatskoj.

Pokažimo da želimo izaći iz duhovnog siromaštva u koje su nas gurnuli oni koji gradom vladaju iz navike, ne iz ljubavi.

Pokažimo i birajmo ono što ovaj grad nikada nije imao u dovoljnoj mjeri. Grad u prvom redu nije imao brigu i odgovornost prema njemu, odgovornosti prema ljudima i svemu onome što naš grad čini našim!

Gradom se ne “vlada” kako su to godinama činili drugi, grad se voli, o njemu se odgovorno brine i s njime se, zajedno sa svima Vama živi.

Upravo iz gore navedenog, kroz moj program proizašle su sve one mjere koje želim provesti zbog Vas i naše djece, a to su: prepoloviti cijenu dječjeg vrtića u startu, povećati studentske stipendije i vratiti učeničke stipendije, razgraničiti zajedničko vlasništvo na zemljištu grada i države kako bi Vam to zemljište bilo dostupno upravo Vama za gradnju obiteljskih kuća, a ujedno mlade ljude osloboditi plaćanja komunalnog doprinosa za prvu gradnju!

Također u pronatalitetnoj politici želim povećati iznos prava na naknadu za novorođenu djecu, subvencionirat ćemo i promovirati projekte lokalnih udruga, stvoriti jaki brand benkovačkog sajma s funkcionalnim sadržajem ali i pozabaviti se benkovačkim kamenom koji je rudno bogatstvo ovog kraja.

Također nećemo biti neodgovorni u vođenju gradskih financija i tako zbog nepažnje i nestručnosti kod trošenja javnog novca, s drugu stranu štedjeti na Vama gašenjem javne rasvjete. Također primarna stvar je pokretanje nove katastarske izmjere pogotovo za naselja koja nemaju zemljišne knjige i dvostruku izmjeru! Ono najvažnije je da ćemo brinuti o svakoj proračunskoj kuni koju ste Vi, vašim radom poslali u gradski proračun s manirom dobrog gospodara.

U drugom krugu lokalnih izbora birate budućnost, imate prilike pružiti šansu meni i našem gradu. Podržite me u izboru za gradonačelnika Grada Benkovca. Birajte prosperitet i boljitak svih nas jer ne želim vladati, kao što su to radili oni prije mene, želim služiti za boljitak ovog grada i onih koji će doći nakon nas.

Vaš Frane Tokić

19. travanj 2024 20:51