StoryEditorOCM
RegionalNAŠE POZNATE DAME ZARATILE NA INSTAGRAMU

Dvije celebrity mame tračale treću, a ona ih razotkrila: 'Ono kad uhvatiš ekipicu da te ogovara pa lajkaš!'

Piše JL
5. srpnja 2018. - 23:18
Jelena

Nogometnom ludilu i Svjetskom prvenstvu u Rusiji nisu odoljele ni pripadnice ljepšega spola - osim što zdušno navijaju za našu reprezentaciju, neke su već najavile i kako će proslaviti osvoje li Vatreni prvo mjesto. Tako je Žanamari Perčić(36) obećala da će se skinuti u kockaste gaćice, no njezina ideja, čini se, nije naišla na odobravanje kod pojedinih poznatih dama.

Naime, na zgodnu pjevačicu prva se okomila TV novinarka Nevena Rendeli (37), koja je na Instagramu napisala: "Važno da inače moralizira oko slikanja djeteta na društvenim mrežama, a to kaj će joj dijete golo dupe gledati na internetu nije bed".

Na Neveninu opasku brzo se nadovezala i Jelena Veljača (37).

- Nevjerojatno - napisala je scenaristica i kolumnistica.

No njihovu virtualnu prepisku vidjela je i sama Perčić, a njezina reakcija bila je i više nego originalna.

- Ono kad uhvatiš ekipicu da te ogovara pa lajkaš! - objavila je pjevačica na Instagramu, a nedugo zatim pohvalila se i fotografijom na kojoj ponosno pozira u majici s natpisom "bitchin".

- Imate mi još nešto za reći? Onda mi to recite u lice! - napisala je odrješita Perčić, a pratitelji su oduševljeno pozdravili njezin stav.

- Psi laju, karavane prolaze! Zaboli te briga, niti te hrane niti oblače!

Inače ne komentiram, ali jedna voda mater od 0-24h po Zagrebu i samo selfije lupa uz bebice da bi na fotkama prikazala idealnu obitelj uz zalizanog muža, a o ovoj drugoj svaki građanin RH može napisati scenarij - samo su neki od komentara obožavatelja koji su stali na stranu naše pjevačice.

INSTAGRAM

 

 

16. travanj 2024 23:41