StoryEditorOCM
RegionalTRAGEDIJA NA MORU

Dovršen očevid nesreće u kojoj je poginuo 14-godišnjak, priveden mladić koji je upravljao gliserom koji je vukao ‘bananu‘

Piše PSD
19. srpnja 2020. - 13:38

Završen je očevid strašne tragedije u kojoj je na tzv. banani u subotu kod Kornata poginulo dijete, nizozemski državljanin. Kako doznaje Dnevnik.hr, riječ je o 14-godišnjaku.

S obzirom da je riječ o djetetu, policija još ne želi dati nikakve informacije.

Dojava o nesreći stigla je oko 13 sati. Maloljetnik je odmah dovezen u šibensku bolnicu. Kako se doznaje, unatoč pokušajima oživljavanja, dijete je od teških ozljeda glave preminulo.

Tragedija se dogodila kod otoka Žut. Još se utvrđuje kako je do nesreće došlo. - U nesreći na moru jedna je osoba smrtno stradala. Gliserom je upravljao hrvatski državljanin, rekao je kratko za Dnevnik.hr Branko Čvrljak, zamjenik županijske državne odvjetnice u Šibeniku.

Mladić koji je upravljao gliserom koji je vukao "bananu" rođen je 2000. godine, izvijestio je ŽDO. Do kraja dana će biti predan pritvorskom nadzorniku, ispitat će ga državno odvjetništvo i utvrditi ima li osnove da sudac istrage zatraži za njega istražni zatvor.

Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske rekla je kako je kriminalističko istraživanje u tijeku te da je tijelo prebačeno na patologiju kako bi se obavila obdukcija.

20. travanj 2024 06:51