StoryEditorOCM
PromoPromo

Super subota uoči Dana zaljubljenih idealna je prilika za najbolje poklone

6. veljače 2020. - 12:51
super

Novo izdanje Super subote odlična je prilika da spojite ugodno s korisnim! Osim redovne kupovine koju već tradicionalno obavljate prilikom Super subote i pritom ostvarujete odlične uštede, ovoga puta iskoristite idealnu priliku da, uz brojne pogodnosti, pronađete i savršen poklon voljenoj osobi! 8.veljače pravi je dan za shopping.

I ove Super subote, 8. veljače, trgovine centra pripremaju vam odlične pogodnosti. Obnovite garderobu, opremite dom, a za zaljubljene tu je i pregršt inspiracije i odličnih ušteda prilikom kupovine poklona za Valentinovo. Ako ovo Valentinovo nemate sreće u ljubavi, možda vas sreća posluži u shoppingu i zaustavi vas naša shopping patrola koja i ovoga mjeseca vrijedno nagrađuje. Počastite sebe i vama bliske osobe artiklima vaših omiljenih trgovina koje spremaju odlične popuste! Calzedonia svoje kupce časti s čak do 70% popusta na dio asortimana, a jednako toliko jeftiniji su određeni artikli u trgovini Office Shoes. Na make up Douglas robne marke ostvarite 40 % popusta, a omiljenu garderobu za jesen i zimu trgovine Esprit pronađite sniženu 50%. U.S. Polo snizio je cijene kompletnog asortimana i to za 50% dok je sportska oprema popularnog brenda Under Armour snižena od 30% do 50%. Ovi i brojni drugi popusti ne smiju vam promaknuti.

Iskoristite popuste koje donosi Super subota - posjetite omiljene trgovine i ugostiteljske objekte i uživajte u pogodnostima koje vam pripremaju i ovog mjeseca.

Više informacija o svim popustima koji Vas očekuju pronađite na www.supernova-zadar.hr ili na Facebook stranici.

Vidimo se!

20. travanj 2024 01:31