StoryEditorOCM
PromoPromo

Iskoristite zadnji krug sniženja u Supernova centru Zadar

24. siječnja 2020. - 09:30
image004

Iskoristite zadnji krug velikih zimskih sniženja koja donose cijene niže i do 70%. Više je od 140 razloga zbog kojih je vrijeme da uživate u svom shoppingu jer na policama trgovina možete pronaći veoma povoljne komade. Shopping groznica traje još neko vrijeme, stoga je ovo pravi trenutak da posjetite Supernova centar Zadar.

Siječanj je prepun odličnih popusta, a najbolji su oni koji nam dolaze u sklopu zadnjeg kruga velikih sezonskih sniženja. Ne propustite ove dane i uputite se u najbolji shopping u više od 140 trgovina Supernova centra Zadar. Neka se na vašoj listi želja nađu novi modni komadi bilo da ste ljubitelji modnih dodataka, kožnih gležnjača, toplih kaputa ili ste u potrazi za idealnim poklonom. Tako se nova torba može pronaći po cijeni već od 60 kuna, kaputi su po cijenama već od 250 kuna, novi par hlača očekuje vas na super popustu u trgovinama C&A, Zara, Mango, H&M, OVS, Esprit, Fashion & Friends i brojnim drugima. Trgovine CCC, Deichmann, ShoeBeDo i Top shop imaju sjajne popuste na asortiman obuće za sve uzraste. Sigurni smo da će vam sezonska sniženja izmamiti osmijeh na lice jer je najdraži shopping onaj koji nam donosi uštede.

Ne zaboravite na odličnu mogućnost kupovine Supernova poklon-kartice koja će vam olakšati izbor ako ste u potrazi za poklonom. Uz Supernova poklon-karticu shopping je moguć u velikom broju trgovina Supernova centra Zadar kao i u ostalim Supernova centrima diljem Hrvatske.

Sve novitete o popustima provjerite na službenoj internetskoj stranici www.supernova-zadar.hr ili na Facebook stranici centra.

Vidimo se!

19. travanj 2024 13:56