StoryEditorOCM
PromoSVETI NIKOLA NE ZAOBILAZI SVOJU OMILJENU LOKACIJU

Bajkoviti božićni doživljaj uz super popuste u Supernova centru Zadar

Piše Promo
7. prosinca 2018. - 11:52
Sveti Nikola u SN Zadar

Supernova centar Zadar ove Super subote, 8.prosinca, dočekuje jednog zaista posebnog gosta koji će razveseliti najmlađe posjetitelje, ali i one nešto starije. S veselim posjetom svetog Nikole nastavlja se adventska čarolija u Supernova centru Zadar uz brojna bajkovita događanja s početkom u 16 sati.

Pridružite se posebnom adventskom programu gdje vas očekuje kreativna radionica Moja pšenica u kojoj ćete na nešto drugačiji i maštovit način ukrasiti svoje ovogodišnje teglice sa pšenicom. Kreativnu atmosferu i ideje iskoristite i u izradi svojih čizmica za najbolje poklone i iznenađenja, a uz smijeh i dobru zabavu pridružit će nam se najdraži gost - sveti Nikola.

Sveti Nikola nikada ne zaobilazi svoju omiljenu lokaciju, Supernova centar Zadar, jer uvijek donese super poklone i izmami osmijehe na lica svih posjetitelja. I ovoga puta očekuje vas uz slatke darove, a djeca će moći sudjelovati u zabavnim igrama poput Cipelice skakutalice. Najbolje natjecatelje očekuju nagradni poklon-bonovi za shopping avanture pred blagdane.

Dođite i obavite svoj blagdanski shopping jer Super subota u prosincu donosi najbolje popuste uz bajkovitu adventsku atmosferu vašeg Supernova centra Zadar.

19. travanj 2024 07:00