StoryEditorOCM
KolonaU KNEŽEVOJ PALAČI

Predavanje „Integracija u lokalnoj zajednici- psihosocijalni aspekti“

Piše Zadarski.hr
6. lipnja 2018. - 15:21
knezeva_novinari2-100217_resize.JPG

U organizaciji Udruge "MI" iz Splita u ponedjeljak, 11. lipnja s početkom u 10:30 sati u prostorijama Kneževe palače u Zadru održat će se predavanje „Integracija u lokalnoj zajednici- psihosocijalni aspekti“.

Javno događanje održava se u sklopu projekta „Stvaranje društva dobrodošlice“, koji provodi Udruga „MI“ – Split uz financijsku podršku i suradnju s Agencijom UN-a za izbjeglice u RH – UNHCR Hrvatska. Glavni cilj projekta je doprinijeti stvaranju uvjeta za kvalitetnu integraciju izbjeglica.

Na događanju će sudjelovati stručnjaci u pružanju podrške integraciji migranata. Teme su: Nalazi i preporuke proizašli iz Evaluacije okvira za integraciju migranata 2017. godine, Platforma za informiranje i mobiliziranje dionika te mjesto razmjene iskustva i saznanja na lokalnoj razini; Psihosocijalna podrška; Važnost obrazovanja za uspješnu integraciju i Uloga žena u procesu integracije.

Iz Udruge "MI" pozivaju sve zainteresirane da se za sudjelovanje prijave putem linka: www.irh.hr/seminar

Sudjelovanje na događanju će se bodovati prema pravilnicima za stručno usavršavanje djelatnika Hrvatske psihološke komore i Hrvatske komore socijalnih radnika.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na 021/329-132 (Dana Jurman Jakus). 

19. travanj 2024 11:48