StoryEditorOCM
KalelargaBILO JE I ALKOHOLA

Zbog prometnih nesuglasica izbila velika tučnjava u kojoj je sudjelovalo pet mladića, neki su zadobili teške ozljede, a policija i dalje istražuje...

Piše Zadarski.hr
4. listopada 2021. - 10:01

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi .

U nedjelju oko 1.10 sati u Ulici 84. Gardijske bojne Termiti, na ulici je zbog prethodnih nesuglasica u prometu došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između više osoba.

Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su se tri muške osobe u dobi od 27, 21 i 20 godina međusobno fizički sukobili s 22- godišnjim Zadraninom i još jednim maloljetnikom. Tom prilikom su 27 i 22 godišnjak zadobili teške tjelesne ozljede. Iako je 27-godišnjak još uvijek na liječničkoj obradi, 22-godišnjak ima prijelom u predjelu noge.

Iz policije navode kako su svi osim maloljetnika imali do jedan promil alkohola u krvi. 

Protiv njih trojice (20, 21, 22 godina) te maloljetnika, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi, dok je se kriminalističko istraživanje nastavlja

23. travanj 2024 09:01