StoryEditorOCM
KalelargaSVIMA ILI NIKOME

Vijećnica Drita Dunatov: Marjana Botić nije mogla na Gradsko vijeće jer nije pokazala covid potvrdu, mene su pustili na sporedni ulaz bez pregleda!

Piše M.K.
2. prosinca 2021. - 19:42

Drita Dunatov, gradska vijećnica s Nezavisne liste Enija Meštrovića, javila nam se priopćenjem vezanim uz današnju sjednicu Gradskog vijeća Zadra. Kako tvrdi, u zgradu Grada Zadra ušla je danas na sporedni ulaz, ali joj zaštitar nije pregledao potvrdu o negativnom testu kojega je imala u torbi. Drita nam je rekla da je željela pokazati potvrdu, ali je zaštitar rekao da nema potrebe i pustio ju je na Gradsko vijeće. Zbog toga se obratila javnosti:

- Danas 2. prosinca sazvana je sjednica Gradskog vijeća. Vijećnici Marjani Botić nije dopušteno da bude nazočna sjednici jer nije pokazala covid potvrdu. Meni je omogućeno da uđem na drugi ulaz da bih prisustvovala sjednici. I sve bi po meni bilo u redu da je osoba koja me pustila unutra provjerila moj negativan test.

Ne želim privilegije. Ako postupaju po preporuci Stožera, trebalo bi to važiti za sve. I za mene i za gradonačelnika. Zaposlene i nezaposlene u gradu Zadru.

Jer na jednim vratima je onemogućen ulaz vijećnici koja ima, ali ne želi pokazati covid potvrdu.

A na sporedna vrata se propušta druga vijećnica bez pregleda testa - stoji u priopćenju vijećnice Drite Dunatov.

25. travanj 2024 15:41