StoryEditorOCM
KalelargaHGSS I MORH TRAGAJU

U moru kod Privlake pronađeno mrtvo tijelo, riječ je o 50 godišnjaku koji je s još jednom muškom osobom isplovio ‘na ribe‘; policija traga za drugim

Piše Zadarski.hr
22. ožujka 2020. - 14:30

NOVO

U akciju traganja za 48-godišnjakom uključila se i Hrvatska gorska služba spašavanja, ali i pripadnici MORH-a.

- Uz sve što se trenutno događa u Hrvatskoj i angažmanu HGSS-a kroz sustav Civilne zaštite u suzbijanju pandemije i dalje obavljamo svoje primarne zadaće.

U tijeku je #HGSSpotraga za nestalim ribarom na području otoka Vira. Članovi Stanice #Zadar u suradnji sa @MORH_OSRH pretražuju područje i iz helikoptera, napisali su HGSS-ovci na svojoj Facebook stranici.

----------------------------------

U uvali Mostine kod Privlake u subotu je u poslijepodnevnim satima oko 17.30 u moru pronađeno mrtvo tijelo nepoznate muške osobe.

Na mjestu događaja policijski službenici poduzeli su mjere i radnje iz svoje nadležnosti te je napravljen očevid. Tijelo je pregledano od strane mrtvozornika, a nisu pronađeni tragovi nasilja, odnosno tragovi koji upućuju na nasilnu smrt.

Kako neslužbeno doznajemo riječ je o 50-godišnjaku koji je zajedno s još jednom muškom osobom, 48-godišnjakom, u petak u poslijepodnevnim satima isplovio brodicom 'na ribe' iz Biograda na Moru.

Njihov nestanak prijavljen je policiji koja od subote intenzivno traga za drugom osobom i za brodicom.

Nakon pronalaska tijela, u subotu je i naložena obdukcija pronađenog 50-godišnjaka, a nakon izvršene obdukcije utvrditi će se točan uzrok smrti.

RANIJE

U subotu oko 17.30 sati u uvali Mostine kod Privlake  u moru je pronađeno mrtvo tijelo nepoznate muške osobe.

Na mjestu događaja policijski službenici su poduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti te je izvršen očevid. Tijelo je pregledano od strane mrtvozornika, kojom prilikom nisu pronađeni tragovi nasilja. Nakon izvršene obdukcije utvrditi će se točan uzrok smrti.

24. travanj 2024 01:33