StoryEditorOCM
KalelargaTIJEKOM VIKENDA

U Ličko-senjskoj županiji evidentirane 23 prometne nesreće: pijani 29-godišnjak udario u auto 49-godišnjakinje i teško ju ozlijedio

Piše Zadarski.hr
25. srpnja 2022. - 10:42

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirane su 23 prometne nesreće, u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena, sedam osoba je lakše ozlijeđeno, a 17 prometnih nesreća je s materijalnom štetom.

Izdvajamo prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba teško i jedna osoba lakše ozlijeđena, a koja se dogodila u petak, 22. srpnja u Otočcu. Nesreća se dogodila kada je 29-godišnjak iz Otočca upravljao pod utjecajem alkohola (1,86 g/kg)  osobnim automobilom gospićkih registracijskih oznaka i prilikom pretjecanja prednjom stranom automobila udario u lijevu bočnu stranu automobila (gospićke registracijske oznake) kojim je upravljala 49-godišnjakinja iz Otočca i s uključenim lijevim pokazivačem smjera skretala u lijevo.

Vozačica je teško ozlijeđena, dok je vozač lakše ozlijeđen.

Prometne nesreće u kojima je još šest osoba lakše ozlijeđeno evidentirane su na području Gospića (2), Donjeg Lapca (1), Korenice (1) i Novalje (1 prometna nesreća- 2 osobe ozlijeđene), a s materijalnom štetom su evidentirane na području Otočca (6), Gospića (5), Senja (4), Korenice (1) i Novalje(1).

18. travanj 2024 10:45