StoryEditorOCM
KalelargaGRAD ZADAR IZNAJMLJUJE PROSTOR IZNAD „ATRIJA”

U 382 kvadrata dolazi baštinski hotel s minimalno četiri zvjezdice – mjesečni najam je najmanje 4.584 eura, a rok za dostavu ponuda je 11 dana! Znači li to da je sve dogovoreno?

Piše P.O.
5. prosinca 2019. - 11:35
atrij2-121218

Grad Zadar konačno je odlučio objaviti javni natječaj za zakup velikog i atraktivnog prostora iznad „Atrija” koji već dugo ne radi. U prostoru koji ide u najam dosada je bila smještena ispostava Hrvatskih cesta.

Dvije etažne jedinice na Bedemima zadarskih pobuna 11 namijenjene su za herittage boutique hotel s najmanje četiri zvjezdice. Radi se o preko 382 kvadratna metra poslovnog prostora, a Grad je početnu cijenu odredio na 12 eura po kvadratu, što znači da bi budući zakupac trebao plaćati najam od najmanje 4.584 eura mjesečno.

Već je iz raspisivanja javnog natječaja i preciznog definiranja buduće namjene jasno da interes za iznajmljivanje postoji, ali tek treba vidjeti što će se događati s prostorom „Atrija” u prizemlju, jer nema nikakve sumnje da bi budući hotel tek s tim kvadratima postao jedan od najatraktivnijih gradskih prostora na Poluotoku. Pogotovo nakon što bude završena obnova šetnice na gradskim bedemima.

18. travanj 2024 08:45