StoryEditorOCM
KalelargaNIŠTA OD NASTUPA

TZ Grada Zadra zahvalila se Cetinskom: "Koncerta ipak neće biti"; Tony: "Nikako ne želim dijeliti svoju publiku na cijepljene i necijepljene"

Piše Zadarski.hr
10. prosinca 2021. - 12:37

Zturistička zajednica Grada Zadra poslala je priopćenje u kojem je navedeno kako je koncert Tonya Cetinskog koji je trebao nastupiti na Adventu u Zadru 22. prosinca na kraju ipak otkazan.

- Iako je blagdanski koncert dogovoren za 22. prosinca s promotivnom tvrtkom koja zastupa Tonija Cetinskog trebao proći u najljepšem blagdanskom ozračju, što i vjerujemo da i bi u objektivno normalnim okolnostima i ostvarilo, od strane pjevača su u medijima nažalost izlazile izjave koje su u kontradikciji s preuzetim obvezama organizatora koje se odnose na propisane mjere uvjetovane pandemijom.

Želja nam je našim sugrađanima priuštiti radosne adventske sadržaje, u čemu ćemo zasigurno uspjeti, ali prvenstveno poštivamo zdravlje i sigurnost naših sugrađana. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i stavove koje treba poštivati, ali u uređenom sustavu i ovoj za svih izazovnoj i složenoj situaciji moramo se držati propisanih mjera donesenih od strane Nacionalnog stožeru.

Stoga se organizatori Adventa u Zadru zahvaljuju Toniju Cetinskom na suradnji, ali koncerta ipak neće biti, te će se u istom terminu ugovoriti novi izvođač, istaknuli su iz TZ Grada Zadra nadajući se kako će se situacija s epidemiološkim mjerama poboljšati te da će na zadovoljstvo njegovih fanova, Tony ipak nastupiti u dogledno vrijeme u Zadru.

A na svojoj službenoj stranici pjevač Tony Cetinski se također zahvalio TZ Grada Zadra. 

- Ispričavam se ovim putem svim građanima Zadra zbog ove neugodne situacije, u koju smo došli zbog mjera koje su na snazi. Nikako ne želim dijeliti svoju publiku na cijepljene i necijepljene, niti bilo kako drugačije. Želio bih koncert bez podjela. Samo ljubav za sve. Stoga se nadam da ćemo uskoro održati koncert na kojem ćemo se svi moći družiti bez podjela, objavio je Cetinski. 

22. travanj 2024 03:50