StoryEditorOCM
KalelargaOBJAVLJEN POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA

Turski koncesionar traži zakupce poslovnih prostora u Gaženici

Piše Zadarski.hr
21. prosinca 2018. - 13:23
gazenica11-220318

Koncesionar putničke luke u Gaženici, Zadar International Port Operations d.o.o. (ZIPO), uputio je poziv za iskaz interesa za zakup poslovnih prostora na novom putničkom terminalu u Gaženici. Sveukupno će se tako u podnajam dati komercijalni prostori ukupne površine od oko 2.400 četvornih metara. ZIPO je za poslove natječaja za komercijalne prostore angažirao specijaliziranu tvrtku Propertas, vodeću tvrtku u Hrvatskoj za poslove savjetovanja u području nekretnina koja je dio globalne mreže GVA Worldwide.

U prostorima su dovršeni zidovi, podovi, rasvjeta i drugi dijelovi osnovne infrastrukture, a pogodni su za trgovine, kafić i restoran, supermarket kao i druge uslužne djelatnosti. Svi ti sadržaji bit će dio putničkog terminala, dvoetažne zgrade koja se prostire na 18.000 četvornih metara.

-Upravo je zgrada terminala prva točka susreta posjetitelja, odnosno turista sa Zadrom i to je prilika da se Zadar predstavi na najbolji mogući način. Posjetiteljima želimo pružiti vrhunsku uslugu, ali i dodatne sadržaje. Sigurni smo da ćemo u lokalnoj zajednici naći kvalitetne partnere zainteresirane za poslovnu suradnju, izjavio je Barbaros H. Ozakan, direktor tvrtke ZIPO.

Pored međunarodnih brodova za kružna putovanja koji će pristajati u Gaženici, na terminalu se prodaju i karte za međunarodne i lokalne trajektne linije. S godišnjim prometom od preko 2,4 milijuna putnika, od kojih je u Gaženici više od pola, Zadar je jedan od najprometnijih luka na Mediteranu. Pored toga, promet putnika u luci Gaženica kontinuirano raste tako da interesa za najam poslovnih prostora na terminalu neće nedostajati.

20. travanj 2024 03:00