StoryEditorOCM
KalelargaOPET SE DOGAĐA

Troje ljudi završilo u bolnici na poznatoj crnoj prometnoj točki u Stankovcima: jedna vozačica teško ozlijeđena!

Piše IN
28. srpnja 2021. - 11:27

Jedna osoba je teže, a dvije su lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u utorak oko 15.30 sati dogodila na raskrižju dviju državnih cesta u Crljeniku kod Stankovaca. Riječ je o spojnim cestama na autocestu A1, poznatoj prometnoj crnoj točki, gdje se već godinama događaju prometne nesreće s teškim i nerijetko, nažalost, smrtonosnim ishodom.

U utorak su u prometnoj nesreći sudjelovala dva automobila. Jedan zagrebačkih tablica kojim je upravljala 51-godišnjakinja, htio se cestom D-59 uključiti na cestu D-27 koja ima prednost, te automobil šibenskih oznaka kojim je upravljala 28-godišnjakinja. Prilikom uključenja na D-27 vozačica nije stala na znak stop odnosno nije propustila vozila s pravom prednosti nego je se pokušala uključiti u promet. Tom prilikom je prednjim dijelom automobila udarila u osobni auto šibenskih tablica kojim je upravljala 28-godišnjakinja.

Vozačica iz Šibenika zadobila je teške tjelesne ozlijede, ali je izvan životne opasnosti, a 51-godišnja vozačica iz Zagreba i 20-godišnji putnik prošli su s lakšim tjelesnim povredama. Kolima hitne pomoći prebačeni su u šibensku bolnicu.

Policija je protiv 51-godišnjakinje podnijela kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće s teškim posljedicama.

20. travanj 2024 04:48