StoryEditorOCM
KalelargaSEZONA KRAĐA

Stranci na meti lopova: ukralo im novčanike s dokumentima, mobitele...

Piše Zadarski.hr
23. kolovoza 2021. - 10:08

Tijekom proteklog vikenda službenici policije diljem županije imali su dosta posla, osobito vezano uz krađe. 

Naime, u petak, 20. kolovoza u Sv. Petru nepoznati počinitelj je iz apartmana kojeg koristi 60-godišnji državljanin Njemačke otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Jučer je pak u Biogradu nepoznati počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 22-godišnjakinje, te s plaže mobitel 24-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U petak, 20. kolovoza na predjelu Poluotoka u Zadru, evidentirane su četiri krađe novčanika s osobnim dokumentima i novcem na štetu stranih državljanina, te jedna krađa novčanika i mobitela u vlasništvu 75-godišnje hrvatske državljanke. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U subotu, 21. kolovoza na predjelu Poluotoka u Zadru, evidentirane su dvije krađe novčanika s osobnim dokumentima i novcem na štetu stranih državljanina. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

20. travanj 2024 02:59