StoryEditorOCM
KalelargaSLOBODNA DALMACIJA OD SUTRA U NOVOM RUHU

Redizajnirana i ljepša s više sadržaja iz Zadra i zadarske regije!

Piše Jadran Kapor / glavni urednik SD
26. travnja 2017. - 22:35
SLOBODNA

Od sutra, u rukama ćete držati redizajniranu i ljepšu Slobodnu Dalmaciju; novine s više sadržaja, svjetskog izgleda koje se čitaju s još više gušta. Od sutra, Šibenik, Zadar, Split, Dubrovnik i njima pripadajuće županije ponovno će imati svoje stranice i to je svakako najznačajnija novost na koju smo posebno ponosni.

Sve što vam je važno, zanimljivo i korisno, sve što izravno utječe na vašu svakodnevicu pronaći ćete ovdje, na jednome mjestu. Cilj koji želimo postići jest da vam Slobodna Dalmacija bude sve što vam stvarno treba da budete cjelovito i kvalitetno informirani o lokalnim, nacionalnim i svjetskim događanjima. Fokus je pritom na dalmatinskom čovjeku, njegovu životu i običajima, potrebama, mogućnostima obrazovanja, zapošljavanja i svemu onome što život u Dalmaciji čini boljim i sadržajnijim.

No zasebne stranice za svako županijsko središte i novi izgled nisu jedina novost.

Subotnji prilog Spektar fokusirat će se puno snažnije na pozadinu političkih događaja u zemlji i svijetu, gospodarske trendove i novosti, kulturnu politiku i relevantna društvena kretanja.

Nedjelja u "Slobodnoj" ponovno afirmira reportažu, novinarsku formu po kojoj smo uvijek bili prvaci svita, iako smo se možda mrvu odmarali na lovorikama. Uz reportaže i dnevne aktualnosti nedjelja je dan za pozitivne priče, štorije o uspjesima i sudbinama naših sugrađana, onih poznatih i sasvim običnih kakve dnevno susrećemo u susjedstvu. Kultura nam je bitna i dobit će više prostora, s nešto više senzibiliteta prema filmu i glazbi. Sport će biti atraktivnije prezentiran, ali će uz dnevne novosti više pažnje posvetiti sportskim legendama koje su borilišta prepustila nekim novim klincima i izmakli svjetlima reflektora.

A kad smo već kod Reflektora, našeg tjednog TV priloga, čvrsto vjerujemo da će s novim sadržajem i izgledom biti najbolji na hrvatskom tržištu.

Slobodna Dalmacija koju ćete od sutra držati u ruci bit će sasvim dovoljna da o svemu što je zanimljivo, važno ili korisno budete potpuno informirani, a sa "Slobodnom" u ruci ne možete izgledati drukčije nego – svjetski.

19. travanj 2024 23:09