StoryEditorOCM
KalelargaMJESTO ZA PROMOCIJU

Predstavnici turističkih zajednica Zadarske županije i Grada Zadra na sajmu u New Yorku: Primjećuje se pojačani interes za Zadar!

Piše Zadarski.hr
30. siječnja 2023. - 12:45
Predstavnici Turističke zajednice Grada Zadra i Zadarske županije na sajmu u New YorkuTZZŽ/Slobodna Dalmacija

Turistička zajednica Zadarske županije (TZZŽ) u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zadra (TZGZ) nastupila je na sajmu New York Travel Adventure Show 28. i 29. siječnja u New Yorku, predstavivši široj publici, ali i profesionalcima, turističku ponudu Zadarske županije. TZ Zadarske županije predstavlja Nina Štohera Marinka, a TZ Grada Zadra direktor Mario Paleka i Ante Galić.

Održane su dvije prezentacije, samog Zadra te cijele regionalne destinacije, a odrađena je i radionica s američkim agentima.

image

Predstavnici Turističke zajednice Grada Zadra i Zadarske županije na sajmu u New Yorku

TZZŽ/Slobodna Dalmacija

- Primjećuje se pojačani interes za Zadar i traže se od bazičnih informacija (gdje odsjesti) preko posebnih interesa (hrana i aktivnosti), pa sve do složenih (ture i paketi) za Zadar i regiju. Posebno veseli interes hrvatskih iseljenika i njihovih potomaka, generacija koje su rođene u SAD-u, jer je poznato kako je jedan od primarnih motiva putnika iz SAD-a posjet "pradomovini“ - kazala nam je direktorica TZZŽ Mihaela Kadija.

Uz TZZŽ i TZGZ nastup su ojačali predstavnici globalne franžize Highlander Adventure prezentirajući posebno izdanje eventa s kojim je sve počelo – Highlander Velebit koji je i dalje "flagship“ događaj u globalnoj seriji.

19. travanj 2024 12:54