StoryEditorOCM
KalelargaU DVIJE EPIZODE

Potukli se pijani muškarci od 52 i 47 godina kod Obrovca: nakon prve ‘runde‘ nastavili su u drugoj, ali tada je bilo tri na jednoga!

Piše IN
28. ožujka 2021. - 09:29

Policija je u subotu uhitila četiri muškarca zbog tučnjave u Golubiću kod Obrovca.

Incident je započeo oko 15.30 sati u dvorištu obiteljske kuće kada je između 52-godišnjak i 47-godišnjaka došlo do verbalnog, a potom i fizičkog okršaja. Obojica muškaraca su bila pod utjecajem alkohola, stariji 1,52 promila, a mlađi 1,18 promila. Međusobno su se vrijeđali, dobacivali, onda su se počeli naguravati, što je završilo međusobnom razmjenom udaraca.

Ubrzo su se razišli da bi nekoliko minuta kasnije, oko 15.45 sati, 52-godišnjak došao do kuće 47-godišnjaka, ali ovaj put u pratnji svoga 30-godišnjeg sina i još jedne osobe od 29 godina. Kad su vidjeli 47-godišnjaka sva trojica su ga napali i krenuli mlatiti. Tučnjava je potrajala sve do dolaska policije koja je privela četvoricu sudionika incidenta i nad njima provodi kriminalističku obradu.

Dvojica muškaraca od koji je započela tučnjava zatražili su liječničku pomoć. Prema prvim informacijama radi se o lakšim tjelesnim ozljedama.

Završetkom istrage i utvrđivanjem svih relevantnih činjenica vezanih uz sukob policija će odlučiti o podnošenju prijava protiv sudionika tučnjave.

23. travanj 2024 13:57