StoryEditorOCM
Kalelarga"AKCIJA MASLENICA"

Policija privela Briševljanina od 72 godine jer je Plenkoviću na Facebooku poručio da ga treba pričekati s pokvarenim jajima! Evo što je napisao...

Piše I.I.
24. siječnja 2022. - 08:44

Zbog prijetnje premijeru Andreju Plenkoviću u komentaru objavljenom na Facebooku, zadarska je policija u petak 21. siječnja uhitila 72-godišnjeg M.Ć. iz Briševa kod Zadra. On je navodno ispod objave o dolasku predsjednika Vlade u Maslineicu povodom obilježavanja 29. obljetnice VRO Maslenica '93, na FB profilu jednog zadarskog portala napisao kako bi Andreja Plenkovića trebalo gađati pokvarenim jajima. 

- Triba ga dočekati pokvarenim jajima njega i njegove poltrone, nitko nije toliko ponizi i izdao Hrvate, narcisoidni jadnik, napisao je 72-godišnjak u svom komentaru objavljenom 20. siječnja na portalu Kalelarga info. 

U optužnom prijedlogu se navodi kako je M.Ć. "narušio javni red i mir, vrijeđanjem i omalovažavanjem predsjednika Vlade RH koji je 21. siječnja dolazio u Maslenicu u svojstvu službene osobe radi obavljanja službene dužnosti u svezi obilježavanja 29. godišnjice VRO Maslenica".

Uskoro opširnije...

20. travanj 2024 05:20