StoryEditorOCM
KalelargaBIBINJCI PROTIV SADNJE ROGAČA NA ZEMLJIŠTU BENEDIKTINKI

Policija potvrdila: vlasnika Bio svijeta prijavio fizički napad!

Piše IN
21. veljače 2018. - 12:17
bibinje_natalitet-200911

Marin Medić, vlasnik tvrtke Bio svijet iz Pašmana, fizički je napadnut u utorak ujutro od strane mještana Bibibnja na području Sasavca gdje su trebali početi radovi na raščišćavanju zemljišta za sadnju nasada rogača. 

Nakon što su njegovi radnici došli na zemljište koje je Bio svijet dobio u koncesiju od zadarskih benediktinki sa zadnju trajnih nasada, skupina mještana je na njih nasrnula, vrijeđala ih, prijetila im, a njega su i fizički napali.

- Fizički su me napali. Gurnuli su me prije nego što sam ušao u automobil. Doslovno su me ugrali u auto - kazao nam je Medić dodavši da je o svemu tome obavijestio i policiju.

Glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan je tek nakon našeg upita potvrdio da je Medić prijavio fizički napad, odnosno da je od strane jednog mješta bio gurnut s leđa prilikom ulaska u automobil.

- Cijeli događaj je još uvijek u obradi. Gospodin Medić je prijavio fizički napad od strane nepoznatog starijeg mještana Bibinja koji ga je gurnu s leđa kad je ušao u auto - kazali su iz zadarske policije. 

25. travanj 2024 15:47