StoryEditorOCM
KalelargaJEZA S DUGOG OTOKA

Policija još istražuje slučaj, a Nizozemci opisuju: ‘Šetali smo plažom. Ugledali smo nešto i shvatili da su to ljudske kosti. Virile su iz hlača!‘

Piše B.S.
26. veljače 2021. - 21:47

- Šetali smo plažom kada smo iznenada ugledali nešto sumnjivo. Kada smo pogledali izbliza, shvatili smo da su to ljudske kosti. Virile su iz hlača! Isprva smo mislili da je riječ o priviđenju, da to što smo vidjeli nije stvarno, ali nakon što smo pogledali izbliza, shvatili smo da su to stvarno ljudske kosti, i to potkoljenica i dva stopala u tenisicama! Moja supruga je bila šokirana, a ja sam više bio zaprepašten nalazom. Nismo mogli vjerovati u to što vidimo - rekao je državljanin Nizozemske Nico Mensinga koji je u uvali Veli žal na Dugom otoku 22.veljače, naišao na dijelove ljudskog tijela. O jezovitom pronalasku odmah su obavijestili policiju kako bi utvrdili što se dogodilo.

Odmah smo pozvali policiju kako bi mogli uzeti DNK. Sigurni smo da da bi obitelj željela znati gdje je i što mu se dogodilo- rekao je Nizozemac. Na Dugi otok nedavno se doselio sa suprugom, te nisu ni slutili da će naići na ovakav slučaj.

- Suprgina baka je porijeklom s Dugog otoka. Svako ljeto smo bili ovdje i zaljubili se u otok. Prije pet godina smo počeli planirati selidbu kako bi ovdje proveli kvalitetnije vrijeme – rekao je.

Policija nakon očevida i pregleda cijelog područja u uvali Veli žal na Dugom otoku i dalje utvrđuje sve okolnosti ovog slučaja. Iz pronađenih ostataka provest će se DNK analiza kako bi se utvrdio identitet stradale osobe.

20. travanj 2024 08:08