StoryEditorOCM
KalelargaDOK TRAJE ISTRAGA

Otac 21-godišnjeg Zadranina: ‘Osobno sam neslužbeno doznao da bi za napad na mog sina uskoro mogla biti privedena dvojica mlađih muškaraca!‘

Piše B.S.
25. studenog 2021. - 15:43

- Nitko nam nije još ništa javio novo vezano uz kriminalističku istragu. Ne znamo je li tko priveden, osumnjičen. Osobno sam, međutim, iz neslužbenih izvora, doznao da bi za napad na mog sina uskoro mogla biti privedena dvojica mlađih muškaraca – rekao je u četvrtak otac Duje Hrgovića Štefanića, 21-godišnjeg mladića iz Zadra, koji je napadnut s leđa i teško ranjen u noći s 12. na 13. studenog, oko 2.35 sati, ispred Medicinske škole u ulici Franje Tuđmana u Zadru.

Nepoznati mu je počinitelj prišao s leđa i oštrim predmetom zadao udarac u glavu, koji mu je probio lubanju. Kako ni osam dana od događaja policija nije otkrila počinitelja, očajni je otac po Zadru izlijepio 'tjeralicu' za počiniteljem. Na plakatima 'Traži se...' opisao je počinitelja i optužio policiju za šutnju i ne provođenje istrage.

- Danas smo angažirali odvjetnika. Moj sin se oporavlja, mada se gubi i zaboravlja neke stvari. Nadamo se da će biti dobro - rekao je otac 21-godišnjaka.

U policiji nisu htjeli potvrditi ni demantirati navode da su zbog napada na 21-godišnjaka privedena dvojica mladića.

- Kriminalističko istraživanje je još u tijeku – rekli su u PU zadarskoj gdje su odmah nakon objave očevih plakata demantirali bilo kakvo zataškavanje podataka.

- Primaran nam je dovršetak kriminalističke istrage. Ništa ne prešućujemo - rekli su nakon što ih je otac mladića prozvao za prikrivanje istrage.

16. travanj 2024 23:49