StoryEditorOCM
KalelargaPOLICIJA U ZADARSKOM ZALEĐU

Nevjesti bacio motiku, brata gađao kamenjem!

Piše B.S.
3. siječnja 2017. - 21:38
prometna_split3-270614

Muškarac iz sela u zadarskom zaleđu kažnjen je na Prekršajnom sudu u Zadru novčanom kaznom nakon što je proglašen krivim zbog remećenja javnog reda i mira, te nasilja u obitelji,

Incident se odigrao 13. travnja 2016. oko 14,30 sati u polju u zadarskom zaleđu gdje je muškarac najprije verbalno napao svoju nevjestu koja je s dvije žene okopavala smilje. Nakon što im je rekao „da vas više nisam vidio na njivi, nema više kopanja“, a jednoj od njih i „dabogda se mrtva sina nagledala“, uzeo im je motike i pobacao ih po polju. Nakon toga je došao do dvorišta obiteljske kuće u vlasništvu brata kojega je verbalno napao vičući: „slomit ću te“ nakon čega ga je i gađao kamenjem.

Na sudu je kazao kako je spornog dana na njivi zatekao nevjestu i dvije žene koje su okopavale smilje a da ga nisu obavijestile o tome niti ga pitale smiju li. Otišao je majci koja je čuvala ovce u ogradi pokraj kuće njegovog brata i pitao je što se događa i tko im je dozvolio da rade na njivi. Ona mu je odgovorila da s tim nema ništa nakon čega je krenuo prema svom autu. Opovrgnuo je da je napao brata kazavši kako je on bio taj koji je uzimao kamenja sa tla i bacao prema njemu. Naveo je da je razočaran što je prijavljen policiji na ovaj način, te da nije nasilnik.

20. travanj 2024 11:00