StoryEditorOCM
KalelargaOLUJA HARA ZAPADOM HRVATSKE!

Na granici sa Slovenijom nastradali automobili, očekuje se veliki potop tijekom noći, pogledajte gdje će biti najgore

Piše JL
8. lipnja 2018. - 22:00
olujaaaq

 

 

Prema pisanju meteoservisa Severe Weather Europe, na granici Slovenije i Hrvatske stvorile su se dvije jake ćelije te se može očekivati tuča - javlja Jutarnji.hr.

 

Kiša već pada na riječkom području, počela je padati i u Zagrebu, u Istri tuča, a navečer i u noći na subotu, moguća su olujna nevremena, tuča i obilne količine kiše u svega par sati i u ostatku Hrvatske, piše Sewere Weather Europe.

Novi list piše kako je u Rijeci kiša praktički potopila prometnice i uzrokovala niz prometnih barijera, pa je tako opet nastala poplava u pothodniku na Bulevardu oslobođenja koji je nakratko bio zatvoren za promet, a stradao je i Tower centar Rijeka

 
 

Približavanje oluje ka Zagrebu možete pratiti i OVDJE.

Kako piše portal Neverin, lokalno je već došlo do pojave velike tuče, pa u susjednoj Sloveniji kod Črnomelja pada tuča do veličine teniske loptice, a uništen je velik broj automobila. Oblak koji je donio tuču razvio se još u Gorskom kotaru gdje je već dostigao maksimalnu snagu, piše Neurje.si.

Nažalost, obistinile su se prognoze koje je izdao ESTOFEX, a čija je prognoza, od moguće tri razine, ucrtala razinu tri nad sjeverom Hrvatske. Upozorenje važi do subote u šest sati ujutro.

Također, čini se da će najviše kiše pasti na zagrebačkom području i to poslije ponoći...

24. travanj 2024 19:24